keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

♩♪♫♬Synttärityttö♩♪♫♬

♬ Jason Derulo-Trumpets ♬


Tää taskuraketti täyttää tänään 26.päivä 26-vuotta! Itse juhlapäivälle ei ole mitään suunnitelmia. Tarkoitus oli pienesti kavereitten kanssa lähteä viime viikonloppuna tanssimaan, mutta sairastuessani suunnitelmat peruuntuivat. Tänään olen töissä klo 19 asti, jonka jälkeen Johanna tulee saunomaan mun luokse. Ajattelin korkata ainoastaan saunajuoman ja maistella Elinalta ja Annelta saaman raaka-suklaan valmistuspaketista tekemiäni suklaakonvehteja. :) Tulevana viikonloppuna lähden ensi kertaa anoppilaan, jossa juhlitaan poikaystävän pikkuveljen synttäreitä. 
Tänä vuonna ei podeta ikäkriisiä, vaan nautitaan iän tuomista naururypyistä, rakkaudenkahvoista sekä elämästä yleensä. 
Synttäreiden kunniaksi muistelin vähän vanhoja.
 
Viisi vuotta sitten:
Aloitin tammikuussa bloggaamisen pitkän harkinnan jälkeen
Täytin 21 vuotta Mummuni on harrastanut posliinimaalausta yli pari kymmentä vuotta ja pienenä sain aina maalata laatalle jotain. Yläasteella oli mahdollista valita valinnaisaineeksi posliinimaalaus, jonka jälkeen kiinnostus maalaamiselle vain kasvoi (myös öljyväreillä ja vesiväreillä ja lisätään tähän nyt vielä piirtäminen), joka tapauksessa keksin alkaa maalta pieni ukkeleita teksteineen teelipun aluselle. Vielä pari vuotta sitten kotikotona käydessäni, saatoin maalata pari alustaa, mutta enää ei ole aikaa riittänyt tällä harrastukselle. Alustoja olen antanut synttäri-joulu-tuparilahjaksi.
Korkeavyötäröiset hameet oli mun juttu
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi syksyllä 2009

Kaksi vuotta sitten:
Valmistuin kokiksi ja pääsin yhteen työharjoittelupaikkaani töihin, nykyään olen vakituinen työntekijä. :)
Tutustuin ihaniin tyttöihin; Annen, Elinaan ja Johannaan, joiden kanssa ollaan ystävystytty ja ollaan aikalailla jokainen päivä yhteyksissä

Vuosi sitten:
Muutin kämppiselämästä asumaan taas omilleni
Aloin löytää oman juttuni sisustamisen suhteen-viimein
Aloitin elämäntäparempan, suunnitelmana olla puoli vuotta herkku- että roskaruoka lakossa, johon pystyin kuitenkin olemaan vain 3 kuukautta. :D Harmittaa pirusti, että homma jäi kesken ja miten vaikeata sen aloittaminen on uudelleen. Tuloksia syntyi ja eniten pännii se, että vanhat tavat tulivat takaisin...
Tunsin suurta ikäkriisiä ja olo oli naurettavan masentunut, jota onneksi piristivät ihanat Jenna ja Terhi
Itsetunto koki ikäänkuin ylennyksen. Ihanien ystävien kanssa aloin elää ja löytämään itsestäni positiivisia puolia. Aloin olemaan itselleni armollisempi ja sanomaan oleman ihan hyvä tyyppi peiliin katsoessani. Ystävien saama tuki, turva, neuvot, apu, välinpito, läsnäolo sekä kannustus on kyllä näillä tytöillä hanskassa, ja monesti kiitänki tyttöjä.
Tyttöjen kanssa tehtiin vappuna ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka Málagaan, loppusyksystä eräakkailtiin Johannan kotimaisemissa Kuusamossa.
Elokuussa sain hankittua ensimmäisen salikorttini ja yllätyin kuinka motivoituneeksi tulin, toista on ollut tänä vuonna. :/
Image and video hosting by TinyPic
Tänään:
✩ Tunnen olevani ikuinen laihduttaja, joka vannoo aloittavansa jokainen aamu uuden elämäntavan..
Olen kuitenkin siitä huolimatta onnellinen. Onnellisuuteni vaikuttavat ystävät, perheeni, poikaystävä sekä työ. Meni asiat sitten syteen tai saveen, asioilla on aina tapana järjestyä ja tiedän saavani aina apua hädän hetkellä.
Ennen töihin menoa käyn kaupungilla hoitelemassa asioita ja ehkä katsellemassa jotain pientä kivaa itselleni, vaikkakin synttärilahjan itselleni ostin jo muutama viikko sitten, heh..
Tismalleen kellon lyödessä 17.07 täytän 26 vuotta

Roosa heitti 3x11 -haasteella, johon olen kerran aiemmin jo vastannut. Toteutan haasteen vastailemalla Roosan keksimiin kysymyksiin.

1. Paras lapsuusmuisto? 
Mulle parasta aikaa lapsuudessa oli lastenohjelmat, erityisesti Disney piirretyt, joista Pieni merenneito kuuluu edelleenkin lemppareihin. Kotikotona ollessani raahaan silloin tällöin vanhan vhs-laitteen tietokonehuoneesta olohuoneeseen, johan laitan kummitädiltä aikoinaan saadun kasetin, johon hän äänitti Pieni merenneidon sekä Kaunottaren & hirviön. Omistan merenneidosta dvd:n myös, mutta kyseinen pätkä ei ole alkuperäinen ja mua tympii hulluna muutamien hahmojen väärät vuorosanat sekä hahmojen uudet äänet.  Vaikka kasetti vähän vilkkuukin, on se mulle arvokas muisto lapsuudesta.
Tää muisto on kuitenkin aika materialistinen, joten ehkä mieleenpainuvin on se, että kun isosisko otti mut aina joka paikkaan mukaan. Pääsin pienenä mukaan pelaamaan pesäpalloa, ja voi että se oli riemun päivä kun kaveriporukka lähti pelamaan pururadalle pesistä huomioiden myös mut.
Lempijuttuja nappulana oli lähteä tarhapäivän sijaan iskän mukaan viemään puukuormaa, tai kun iskä tuli kuorma-autolla päiväkodin pihaan hakemaan mua. Hups, nyt tulikin useampi muisto mieleen.

2. Ihanin saavutus elämässä? 
Ihanin onkin haastava kuvaava sana.. Luultavasti se kun pääsin heti rippivuotenani kummiksi, jonka jälkeen kolme vuotta myöhemmin sain jälleen arvovaltaisen kummiuspyynnön.

3. Unelmien matkakohde?
Mulla ei ole sinänsä mitään erityistä kohdetta, jonne olisi aivan pakko päästä.  
4. Tärkein tavarasi?
Kamera 
5. Lempikappale?
Maailman vaikein kysymys!  Mietintämyssy päässä vastaan pitkäaikaisen rakkauden, eli Keanen- Bedshaped. Kuuntelen tätä aika usein, sekä muutenkin Keanen ensimmäistä levyä.
6. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?
Luultavasti asustelen rivitalossa, josta on hyvät maisemat ja on lähellä luontoa. Toivon olevani parisuhteessa ja ehkä minulla on lapsi. Paikkakunta on vielä ihan mysteeri, voi olla etten ole Oulussa enkä Rovaniemellä.
7. Mitä sanoisit 10-vuotiaalle itsellesi?
Voi Heidi-pieni. Sun ei tarvitse olla täysin varma asioista eikä sun tehtävä ole kantaa aikuisten huolia harteillasi. Viittaa tunnilla, vaikka olisit vastauksen olevan oikea edes 95%:sesti. Ei ole häpeä vastata vääriin, kunhan yrität. Säilytä aina positiivinen - ja "muut ensin, sitten minä"-asenne. Opettele kuitenkin siihen, ettei sun tarvitse suostua kaikkeen, eli opettele sanomaan ei ja kärttyä silloin tällöin. Ei se ole syntiä joskus osoittaa mieltä. Ei ole kuitenkaan väärin, jos omaat rauhallisen luonteen ja pitkän pinnan.
8. Pelkäätkö jotain, mitä?
Läheisten menettämistä. Pelko ennenkaikkea äidin menettämisestä varmaan veis mun vähäisen järkeni. Pelkään myös pimeinä iltoina yksin kulkemista, isoja koiria-olkoot kuinka kilttejä tahansa en suostu olemaan samassa tilassa esim. rottwailerin kanssa.
En tiedä aionko koskaan hankkia lapsia. Naurettavalla tavalla pelkään, että jos tulisi maailmanloppu tai 3.maailmansota, lapseni joutuisivat sen kokemaan.. Teen hyvin usein miellekuvia matkatessani töihin/Rovaniemelle tai minne tahansa sitä, että joka ajaa päälleni/juna ajautuu raiteilta/minut uhataan tappaa/takanani kävelevä aikoo heittää minut sillan yli jokeen.
Pelkään, että uskalla elää tarpeeksi rohkeasti. Kadehdin spontaanisti toimivia ihmisiä. Itse mietin asioita välillä liiankin tarkasti, ennen kuin uskallan toimia- ja usein en uskalla heittäytyä. Kadun tästä syystä joitain tekemättäksi jääneitä haaveitani.
9. Jos saisit miljoona euroa,  mitä tekisit?
Etsisin itselleni asunnon, jonka ostaisin. Maksaisin perheejäsetenteni lainanlyhennykset, tekisin siskojeni kanssa ikimuistoisen matkan, hemmottelisin itseäni käymällä hieronnassa, johon muka koskaan löydä aikaa.
10. 3 syytä, jotka tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi?
Yleinen hyvä terveydentila itsellä että läheisilläni, työ sekä läheiset ihmiset ympärilläni.

1 kommentti:

  1. Ihana postaus heidi ♥♥! Muistappa että oot just hyvä tuollasena ♥ hädänhetkellä ystävien tuki on kyllä korvaamatonta!

    VastaaPoista