keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kahvitus-haaste

Completely incomplete- blogissa oli tällainen haaste, johon en ole ennen törmännyt ja päätin siksi vastata. :)

1. Mikä on sisustustyylisi?
- Valoitinkin tovi sitten hieman paloja kodista kertoen omasta sisustustyylistäni- tai lähinnä oikestaan värimaailmasta. Tilaan Avotakkaa ja Divaania ja niissä on paljon sellaisia mielettömiä sisustusideoita, joista itse pidän kovasti. Usein ne on toteutettu aika modernisesti ja värikkäästi, jotka taasen hieman riitelevät oman maun puolesta. 

Pidän todella paljon puusta ja etenkin sellaisesta kuluneesta materiaalista, joka on tarkoituksella hieman rapistunut. Myös sellainen romanttinen tyyli, moderninen sekä yksinkertainen- tyyli. Välillä sisustaminen osottautuu siinä määrin haasteelliseksi, kun mielessä on liian monta sisustus-genreä. Onneksi vuosien aikana olen alkanut löytää sen oman tieni.
Mutta kerrattakoon vielä, että väreissä suosin valkoista, harmaata ja ruskeaa/beigeä. 
Jottei koti näyttäisi liian hailakalta, piristän ulkonäköä pienillä värikkäillä yksityiskohdilla, joita esiintyy enimmäkseen keittiössä (kodinkoneet, hedelmät, sekä olohuoneessa hyllykössä keittokirjat)

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten ?
 - Vaikea sanoa tämän yksiön suhteen, mutta uskon sen olevan kylppärini ja keittiöni. Kylpyhuoneen värimaailma ja tilaratkaisu ovat silmääni. Korkean kaapin sijaan siellä oleva matala kaksiovinen lipasto tuo tilaa sekä saan myös laskutilaa nostaa päivän meikeilleni, hiustuotteille ym. Tasolla nojaa aina korutelineeni sekä pumpuli- että topspuikko kulhoni. Keittiöön astuessa silmäni kyllä lepää. Pidän järjestyksestä ja siitä että pöydillä on laskutilaa. Tosin haluisin korkeimmat Alessi-purnukkani kaappiin muiden seuraksi. Niiden korkeuden vuoksi ne joutuvat olemaan "tilanviejinä" pöydällä.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa ?
- Villeroy&bochin new wave cappucino-asettien täydentämiseen sekä Iittalan viinilaseihin.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
- Mulla on enimmäkseen pitkiä kausia etten osta ruoan lisäksi muuta kuin tarpeellisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa ja niissäkin meikkivoiteen, puuterin ja kulmakynän. Sitten välillä iskee taas kausia, että samassa kuussa tulee tehtyä useampia arvokkaampia hankitoja. Tästä esimerkkinä parvekkeen kalusteet viime keväänä ; korituoli sekä puutarhakalusteet. Mutta enimmäkseen sisustusjutut ja astiastot ovat niitä, joihin panostan. Astioissani panostan laatuun ja kestävyyteen, joten sydäntä ei kirpaise kun ostaa pari kupposta aina silloin tällöin sen sijasta, että kerralla sijottaisi kokonaiseen sarjaan.

5. Mistä onnesta unelmoit?
-Onni syntyy ihan pienistäkin asioista. Musta se on jo onnea, että naapureina on herttaisia ja helpostilähestyttäviä tyyppejä, jotka tervehtivät ja hymyilevät takaisin. Omat asiani ovat hyvin, joten en tavoittele mitään ihmeempiä. Toivon tietenkin että pystyisin olemaan perusterve ihan eläkeikään saakka ainakin. Nykypäivinä kuulee entistä enemmän kuin ihmiset valittelevat nuorella iällä selkäänsä tai jalat ovat huonossa kunnossa. Toivoisin pystyväni pitämään itseni kunnossa ja myös saamaan ruokavalion normaalina. Jossain vaiheessa haluaisin myös sijoittaa omaan kotiin, löytää itseni asumasta vesistön lähistöltä. Avaisin makuuhuoneessani olevan terassin oven ja astuisin kaiteelle nojamaan ihaillen merimaisemaa. 


6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
 - Läheisen ihmisen jatkuva epäonni parisuhteissa/työelämässä tai se että joutuisi kohtaamaan jonkun sairauden uusiutumisen.


7. Missä asiassa olet tunnollisin? 
- Koen olevani tunnollinen töissä ja kodin siisteydessä

Töissä olen innoissani oppiessani uusia asioita, jotka eivät edes kuuluisi omiin työtehtäviini, mutta opettelen asiat varmuuden vuoksi jos tulee kerta, että olen ainoana vakiotyöntekijänä töissä ja sinä päivänä kuuluisi tehdä esimerkiksi inventaario. Olen tarkka siitä, että olen tietoinen uusista asioista sekä tahdon ennakoida monia asioita niin pitkälle kuin on mahdollista. Kiireen ja ruuhkaan asiakas-kunnan tullessa on helppoa ja nopeaa toimia, kun asiat ovat pientä tekoa vaille hoidettu. Työasioista voisin näköjään kirjoittaa romaanin, mutta jätetään se nyt välistä.
Saatan katsoa yksin ollessani sotkuista kotiani, mutta jos minulle on tulossa vieran, ihan vaikka joku täysin tuttu niin koti on oltava puhdas. Jos imuroida ei ehdi niin tiskiallas on oltava ainakin tyhjä ja kaikki muut paikat on oltava tiptop sekä tuulettaa huoneistoa hieman.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
-Olen sellainen ihminen, etten suutu oikeastaan mistään, paitsi jos kakkuni jääkin raa'aksi tai epäonnistuu tai jos joku herättää ilman mitään erityistä syytä. Omaan erittäin pitkän pinnan, joten annan anteeksi aika helposti esimerkiksi myöhästymiset.

Jotkut saattavat pitää mykkäkoulua siitäkin, että on ensin sovittu nähdä kahvien tai yökyläilyn merkeissä, mutta homma peruuntuukin viime hetkellä ihan ymmärrettävästä syystä. Ite en ymmärrä miksi tällaisesta pitäisi suuttua. Toteuttaa suunnitelman sitten toisella kertaa. Ei asioista kannata tehdä niin hankalia.
 
9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
- Omana itsenä olemisen mahdollisuus, luotettavuus, kuuntelevaisuus, huumorintaju sekä mieleenjäävä nauru.

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
- Muiden huomioonotettavuus, rehellisyys, joustavuus, luotettavuus.. En pystynyt tähänkään valitsemaan yhtä. :D

Haastan kaikki vapaaehtoiset. Liittäkää linkki omista vastauksistanne kommenttilaatikkoon :) 

8 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä, että on lapsellista suuttua, jos joku asia peruuntuu jos siihen on oikeesti joku hyvä syy. Tottakai saa olla pettynyt, mutta sitä ei saa purkaa toiseen tai syyllistää. Muutenkin oli jotenkin tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Enni. :)
   On välillä outoa seurata vierestä tai kuulla tutulta, kuinka joku vetäny herneen nenään ihan pienestä jutusta. :S

   Poista
  2. Niinpä.. Sitä tapahtuu tosi paljon. Jännä miten aikuiset taantuu lapsen tasolle.

   Poista
  3. tuli itekkin mietittyä juuri samaa :oo välillä vaan ei voi ymmärtää :/

   Poista
 2. Tää oli kiva haaste! :) Taidampa tehä itekki joku päivä. Niin ja täytyy minunki kyllä tuumata tohon et ei tarvis aina ihmisten vetää nenään hernemaissipaprikoita pienestä asiasta. Maailmassa niin paljon vakavampiaki murheen aiheita. Toki sitä voi olla harmeissaan ja pahastunut, mutta myös pitää osata ymmärtää ja että uusia mahdollisuuksia kyllä tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Valaseppa et mitä toi kahvitus-haaste tarkottaa? :D

  VastaaPoista
 4. oi vitsit tää oli tosi kiva <3 pitääpä kanssa toteuttaa tässä lähiaikoina tämä :)

  VastaaPoista