sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Helmikuun ostoksia

Alkuun haluan kiittää arvontaan osallistujia! Alan tutkimaan alkuviikosta kommentteja ja pyrin julkistamaan voittajan piakkoin. :)

Lupailin laittaa kuvia viime aikaisista ostoksistani muutama päivä sitten. Tarkoitus oli jo näyttää ostokset perjantaina, mutta kuvien lisäämisessä osottautui ongelmia. Kuvat näyttivät hailakammilta ja huonoilta, joten päätin ottaa pari päivää etäisyyttä ja yrittää uudelleen myöhemmin. :)

Otin parvekkeelle uuden apukaverin, kauko-ohjaimen/säätimen ja voin sanoa että asukuvat helpottuivat 100% verrattuna siihen että aina oon tarkentanut tiettyyn kohtaan, johon oon mennyt sitten seisomaan ja toivomaan, että osuispa tarkennus suurin piirtein oikeaseen kohtaan sekä valoisuus olisi oikea.

Asukuvia ottaessa mieli ahdistui, sillä kuvista tajuaa viimeistään, onko viimeaikaiset pullat ja leivokset löytäneet kyljistä kodikkaan asunnon ja jääneet sinne asustamaan.. Hirvitti ihan käydä kuvia läpi! Muutama kuva läpäisi kriittisen silmäykseni näistä ja päätinkin että otan muutamista vaatteista, joita en ehtinyt kuvauttaa, uudet kuvat sekä ehkä mahdollisesti myös niistä jotka oli selvästi otettu kiireen alla.Laitan nyt muutaman kuvan kuitenkin, jotka läpäisivät siinä ja siinä mun kriittisen silmäyksen näistä.
Tässäpä siis vaatehankintoja! + Pari päivää sitten ostin myös sisustusjuttuja, joista yksi saapuu neljän viikon sisällä. ^^, Joten ostosjutut jatkuu myöhemmin. :)


Kengät-DinSko
Laukku- GinaTricot
Printtipaita-GinaTricot
Farkkupaita-VeroModa

Harmaa paita- VeroModa
 Silkkipaita- GinaTricot
Image and video hosting by TinyPic
Musta pitsitoppi- VeroModa
Huivi-Nelly.com

11 kommenttia:

 1. Oi miten ihania löytöjä, toi huivi ja farkkupaita on kyllä mun mieleen!! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huivi on ihan mielettömän pehmeä, uskon sen olevan tosi lämmin pakkaskeleillä :)

   Poista
 2. aivan ihana löytöjä- varsinkin tuo ginan printtipaita <3

  VastaaPoista
 3. Vau miten kiva tuo farkkupaita! Soppii niin hyvin sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Mie oon aina himoinnu tuollaista, mutta sovittaessa pitänyt sitä ettei se oo mun tyylinen. Ihana että susta se näyttää mun jutulta. :)
   Ite tykästyin tuon istuvuuteen, ettei se ollu sellanen lerppu niin kuin aikaisemmat sovittamani on ollu :)

   Poista
 4. Erityisesti tuo alimmainen kuva on niiin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni! Ainoa kuva missä hymyilen :D huomasin että ennen kuin näpsäytti itselaukaisimen päälle niin mielessä pyöri että pitää muistaa hymyillä koko ajan. Nyt kun itse napsautti kauko-ohjainta, jäi hymy :/

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää nuo kaikki! Erityisesti tykkään noista kengistä ja farkkupaidasta.

  VastaaPoista