torstai 6. helmikuuta 2014

Heidi ja Anna part2


Vapaapäivänä ei tullut vietettyä Runebergin torttuja syöden (oon syönyt niitä jo töissä muutaman viime viikolla), vaan hipsin keskustaan aamusella näkemään Annaa, jonka kanssa sovittiin pitävämme kuvauspäivä. Ilma oli harmaa (toisaalta hyvä kuvaussää, ei tarvinnut siristellä silmiä) ja ankea, me oltais toivottu hieman auringon pilkistävän, niin kuviin olisi saanut tietynlaista särmää ja hehkua. Mutta se taitaa olla niin että aurinko näyttäytyy vain kovilla pakkasilla. Niillä keleillä ei ehkä viitsi lähteä hillumaan kameran eteen ilman takkia?

Hieman pyörittiin kaupungilla miettien missä olisi mukava kuvata, eli missä olisi rauhallista eikä ihmisiä pyörisi siinä ympärillä. Nämä kaks lappalaista kun vaivaantuu jos vierestä pyyhkäisi koko tuijottelevia silmäpareja. Anna keksi sitten Anttilan parkkihallin, jossa saatiin olla melkein rauhassa koko ajan. Voitteko kuvitella, yksi auto päätti parkkeerata juuri siihen niin likeelle meitä kuin vain pystyi vaikka se alue oli muuten täysin tyhjä? Aina ei voi ymmärtää tuota vastakkaisen sukupuolen tilannetajua ja logiikkaa..

Kuvailtiin tovi, jonka jälkeen oli aivan pakko siirtyä Anttilaan lämmittelemään melkein tunnottomassa tilassa olevaa pikkuvarvasta ja jäisiä käsiä. Kierreltiin yläkerta ihastellen ihania sisustujuttuja sekä elektroniikkapuolelta kamean lisäosia-onneksi mulla oli lompakko kotona, niin tullut hairahdettua. ;)

Anna ehtikin jo kirjoitella tästä meidän näkemisestä ja koska hän siellä jo päästikin ihania sanoja, niin munkin on vaan sanottava että vaikka tämä oli toinen kerta kun tavattiin Annan kanssa, niin näkeminen oli niin luonnollista ja juttu sujuvaa- ihan kuin oltaisiin tunnettu pitemmän aikaa. Joidenkin ihmisten kanssa sitä vaan klikkaa heti ja toinen tuntuu niin tutulta. On huippua miten blogin kautta pääsee tutustumaan uusiin ja mahtaviin persooniin. :) Muistin virkistämiseksi voit käydä kurkkaamassa viime syksyn kuvaussessiomme. :)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

LettunaamaElli kuittaa ja toivottaa hyvät yöt <3

4 kommenttia: