torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi Levillä

Hyvää iltaa ja mahtavaa alkavaa vuotta 2014!
Tänään olen palannut Levin maisemista takaisin vanhempien luokse ja huomenna matka jatkuu takaisin Oulun kotiin. :)
♫ Dimitri Vegas- Mammoth 
Täällä aletaan palautua ensimmäisestä Levi-reissusta, jossa olin viettämässä uutta vuotta seitsemän muun naikkosen seurassa Levin keskustassa.
Sunnuntaina, ensimmäisenä iltana muutama lähti jo katsastamaan illan tilannetta minun ja parin muun jäädessä mökille. Toisena päivänä kävimme areenalla katsomassa Redraman huipun keikan. Kuultiin pari tuoretta biisiä sekä fiilisteltiin hieman vanhempaa tuotantoa. Keikan jälkeen tanssittiin vielä tovin aikaa, kunnes lähdin mökille yhden tytön kanssa takaisin.
Tiistaina olikin jo se odotettu päivä, uuden vuoden aatto! Mie otin porukoilta lainaan tinakauhan, jotta saadaan valaa perinteitä noudattaen uuden vuoden tinat ja Minna otti mukaansa puolestaan tinat.
Aattona saunottiin hartaudella, syötiin uuden vuoden päivällinen ja kuunneltiin musiikkia. Mie kävin välillä kameran ja jalustan kanssa terassilla räpsimässä sumuiselle taivaalle lentäneitä raketteja, joista en saanut kuin muutaman onnistumaan.
 Ennen puolta yötä käytiin ottamassa porukkakuva sekä räppäsin joka vuotisen vuosinumero kuvan, joka saatiin aikaan sädetikkuja heiluttamalla. Kuvien jälkeen lähdettiinkin täyttä päätä Wanhalle ja laskettiin screeniltä näkyvältä aikajanalta viimeisiä minuutteja ja sittemmin sekunteja siihen että vuosi vaihtuu! Tanssittiin hyvän musiikin tahdissa koko ilta. Pilkun jälkeen käveltiin loppuporukalla, joita oli vielä messissä mukana takaisin mökille.
Vuotta tuli vaihdettua selvinpäin,  vaikka kippistelinkin illan aikana muuan lasillisen muiden joukossa ja olipa vain mukavaa siitäkin huolimatta. Mun mielestä se ei ole se olennainen syy, että pitäisi olla ihan sekaisin. Hauskaa voi olla ilman sen suurempia iloliemisekoituksiakin. :)

Eilinen päivä sitten vain oltiin mökillä, kahden muun lähtiessä jo kotiin tämän päivän työpäivien vuoksi. Unirytmihän tässä on hieman sekaisin ja univelka painaa. Onneksi edessä on vielä viikonloppu joka on vapaa. :)

Oliko teillä hyvä vuoden vaihde?

4 kommenttia:

 1. Oo kävittekö rinteessä? Siekö lumilautailet? :) Oli varmaan kivaa olla tunturissa! Täällä Oulussa ollut niin harmaata, että onneksi juuri uuden vuoden aattona alkoi illasta satamaan räntää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En lauraile, pari kaveria kyllä kävi rinteessä. Oli kyllä kiva, että tuolla oli enemmän lunta kuin Rovaniemellä tai Oulussa ylipäätään. Ois ollu muuten liian ankeeta..:)

   Poista
  2. http://dearsoulmateannabella.blogspot.fi/2014/01/haaste-11-asiaa-minusta.html <- tuolla ois sulle haaste ;)

   Poista
 2. Oli varmasti upea reissu ja vielä valkoista lunta...niin kade! =D


  <3 IS

  VastaaPoista