keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tammikuun ensimmäiset kuulumiset

Birdie- All about you

Kivaa keskiviikkoiltaa!
Täällä päässä ollaan edelleen päivissä hieman sekaisin menneen pitkän joululoman vuoksi. Vesisadesää saa tuntemaan, että eletään syksyisessä vuodenajassa talven sijaan. Saa nähdä tuleeko viikonloppuna luvatut lumet ja -20'c asteen pakkaset. Mie ainaki oon nauttinut tästä leudommasta talvisäästä, joten ajatuskin kylmästä säästä kammoksuttaa.

Ajattelin tulla kertomaan hieman kuulumisia, kun joulukuussa ei jäänyt niille sijaa. 
Olen nauttinut kalenterin päädyttyä aika paljon postailemattomuudesta. Väliin kirjoittaminen tuntui väkinäiseltä tai liian pakolliselta, mutta kalenterin merkinnäthän pitääkin tulla joka päivä, joten ei auta siinä tapauksessa itku markkinoilla.
Palasin viime viikon perjantaina Rovanimeltä takaisin Ouluun. Puolessa välissä junamatkaa, sain viereeni matkaseuralaisen jonka kanssa tultiin mun luokse. Samainen kaveri kulki joululomalle lähtiessäni Oulusta kotimatkani puoleen väliin. :)

Voin sanoa, että oon aika onnellinen tällä hetkellä. Töiden lisäksi on jotain sisältöä elämässä. Viikonloppuja tulee odotettua aika innolla nykyisin, hih. :)
Viime viikonloppuna käytiin kaupungilla pyörimässä, elokuvissa sekä tehtiin mielettömän hyvää kiinalaista sekä kanatäytteisiä enchiladaksia, eli tortilloja, jotka täytetään ja lämmitetään uunissa. Oli niin hyvät eväät viikonloppuna, että mietin niitä tehdessämme että olisi pitänyt taltioida kameralla tekovaiheet, jotta voin jakaa reseptit tänne. Täytyy seuraavalla kerralla sitten. ;)
Eilen heräsin aikaisin ja siivosin kodin, sekä otin joulukoristeet sekä kuusen pois. Jännä, miten siihen kuuseenkin tottui niin nopeasti. Nyt sohvan viereinen kulma näyttää jotenkin orvolta. Eilen oli myös vuoden ensimmäinen työpäivä ja olipa vain mukava palata takaisin arkeen. :) Erityisesti työpäivä tuntui siksi niin huipulta, että olin ensimmäistä päivää vakituisena työntekijänä. On vaan huippu tunne kun on töissä paikassa, jossa voi olla niin omaitsensä ja tehdä omia ratkaisuja sekä antaa vinkkejä työharjoittelijoille, jotka näkee samassa valossa kuin itse oli muutama vuosi sitten.
Joululomalla sukulaisia kävi meidän mummulassa kylässä, joiden mukaan annoin joululahjani vietäväksi kotimatkallaan Ouluun, sillä en olisi mitenkään saanut kannettua matkakassieni lisäksi niitä junasta kotiin. Tänä aamuna sain lahjani ja tämän iltasen työvuoron jälkeen otin kapselikoneen ohjekirjan käteeni ja valmistin iltapalan kylkeen kaakaon. :)

Sydänsilmäinen höppänä kuittaa. 

6 kommenttia:

 1. Ja aivan mielettömän kaunis uus banneri! Nii ja kerroppa joku päivä wats upissa vähän lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haahhahaa! :D Pitää joku ilta kuule soittaa ennemmin kuin alkaa näpyttää viestiä ;)

   Poista
 2. Meillä on toi sama kahvikone. Pidin ennen kahvikoneita turhakkeina ja kai ne sitä vähän on, mutta kyllä tolla on aika paljon tullut kahveja ym.. tehtyä. Mun lemppari on Cappucino Ice, tosin oon hoksannut että se ainakin kaipaa lisäksi jäitä ja ehkä makusiirappia mukaan.

  VastaaPoista