sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Love is..

Hei ja ihanaa sunnuntaita kaikille.
Täällä päässä on ollut kiva viikonloppu, vaikka hyytävän kylmä tuuli ja pakkanen piti suurimman osan ajasta sisätiloissa, mutta onneksi syli oli lämmin. :)

Perjantaina kävin töiden jälkeen Annen, Elinan ja Johannan kanssa Oskarin kellarissa juhlistamassa Johannan synttäreitä. Itse tyydyin pääruoan sijasta ottamaan vain alkuruoan viinin kera, sillä meillä oli tarkoitus M:n tullessa iltajunalla hakea ruokaa, joka loppujen lopuksi oli euron juustoja pari kappaletta. :D Että terve. Mulla oli mielessä jotain muuta, mutta loppujen lopuksi tulin aika täyteen mun etanapannusta, että se yksi pikku hamppari oli juuri sopiva.

Lauantaina käytiin pienellä lenkillä, lähinnä tarkastettiin mihin kohtaan tuli Välivainion urheiluhalli, sillä M:llä oli siellä treenit. Sen jälkeen käytiin ostamassa naposteluherkkuja illan tv-ohjelmia ja leffaa varten ja Putouksen jälkeen alkoi jo unisilmää kaihertaa.

Tämä päivä meni kuin siivillä, sillä nukuttiin pitkään ja myöhemmin M meni pariksi tunniksi niihin jalkkistreeneihin, jonka aikana Reetta tuli kylään ja vaihdettiin joululoman aikaiset sekä muut kuulumiset. Myöhemmin illalla kävin saattamassa tuon lauantaina nimetyn poikaystävän junalle.^^, 

 (Kuvat)

5 kommenttia:

 1. Oi ihanaa!!:)) Onnea paljon rakkaudesta!:) On kiva lukea postausta mistä välittyy hyvä fiilis!:>

  VastaaPoista
 2. Love is on the air...;))

  <3 IS

  VastaaPoista
 3. Ihana banneri, oot niin kaunis !:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista