torstai 5. joulukuuta 2013

Viime viikko kotona

Väliin vähän kuulumisia joulukalenterin lisäksi! Voin myöntää että mulla on kalenterinkin vuoksi jääneet unet aika vähille, mutta seuraukset on huomioitu viimeistään ensimmäisen luukun kirjoituksen jälkeen. :D Töiten ja kodin lisäksi onhan se aika vievää hommaa. Harmittavinta on että mulla on jääny saleilut viime ja tältä viikoltakin kokonaan pois. Siinä asiassa on vähän säästelly itteäni, jotta ehin nukkua ees sen viis tuntia. Jaksaa töissä edes jotenki olla. :D

Mutta tosiaan tarkoitus oli kirjoitella viime viikon Rovaniemi-reissusta. Mulla oli töistä vapaata pe-ti, ja lähdinkin jo torstaina aamuvuoron jälkeen kotia kohti!
Äiti oli minua asemalla vastassa ja käytiin ostamassa piparkakkutaikinaan ainekset, jonka valmistin sitten illlalla.
Perjantaina menin iskän kyydillä kaupungille serkkuni Katjan luokse. Kahviteltiin ja vaihdettiin kuulumisia kaikessa rauhassa ja napsittiin serkun pienokaisesta joulukorttikuvat. En kuitenkaan julkaise kasvokuvia pienokaisesta vanhempien toiveesta, mutta laitan yhden "behind the scenes"-kuvan. :)
Lauantaina suunnattiin äidin ja iskän kanssa kaupungille pysähtyen Even pihassa, napaten hänet kyytiin. Käytiin pyörähtelemässä kaupungilla jouluostoksilla ja syömässä lemppari kiinalaisessa Koskikadulla. Mie olin tosiaan käyny kotona viimeksi elokuussa ja sen aikana kiinalainen ravintola oli saanut musta todella kauniin ja uuden remontin ja sisustuksen aikaiseksi. Syödessäni kiinalaisessa ravintolassa mun on pakko ostaa joka kerta onnenkeksi.
Ajettiin kotiin ja löydettiin Even kanssa Cittarista uudet yökkärihaalarit. Mie ainaki rakastuin omaani ihan täysin. :) Löysin myös takavuosien suositun joulukalenteri-dvdn.
Sunnuntaina leivoin kotiin piparkakkutalon, kuvailtiin Even kanssa pihalla ja kävin kummitädin ja serkkupoikien luona alkuilllasta.
Maanantaina tehtiin äidin kanssa joulusiivous mummulaan. Äiti näytti että talvella on hyvä kopistaa mattoja lunta vasten, joka samalla putsaa niitä. Liike oli hyvä korvaaja salilla isojen köysien ravisteluihin. Seuraavina päivinä huovuteltiin myös äidin kanssa, joten sain juuri sitä äiti-tytär-aikaa, jota toivoinkin tältä viikolta.
Menolippuni kotiin ostaessani, hankin samaan syssyyn myös paluulipun seuraavan viikon maanantaille, sillä en tiennyt saavani tiistaipäivää myös vapaaksi. No olinkin ostanut lipun vahingossa sunnuntaille! Kävin VR:llä perjantaina aikeissa siirtää paluumatkaani keskiviikolle, mutta sain tosi tylyn vastauksen miesvirkailijalta isoon ääneen kailottamalla ettei ennakkolippua voi vaihtaa. Eli hei hei rahat! Mua otti niin päähän ja totesin että rahaahan se vain on.. Äitillä oli koko viikko lomaa, joten äiti ehdotti iskälle että jos tehtäis keskiviikkona päiväreissu Ouluun. Kantamustakin kertyi, kun pappa oli nikkaroinut mulle peilin ja samalla reissulla sain matkaan marjoja, lihaa ja kalaa. Ouluun saavuttuamme vietiin mun kamppeet asunnolle ja ajettiin mun työpaikalle. Syötiin siinä ja mie aloin siitä sitten töihin.

Torstaityöpäivän jälkeen lähden taas Rovaniemelle, sillä pikkusisko Eve täyttää viikonloppuna 20-vuotta! :)

2 kommenttia:

 1. <3

  Mekin lähdetään tänään porukoille itsenäisyyspäivän viettoon koko viikonlopuksi niin ei taideta tällä kertaa ehtiä törmäillä, mutta kerrohan Evelle terkkuja ja hurjasti onnea! :)

  P.s En voi hehkuttaa niitä joulukortti kuvia liikaa, niistä tuli ihan parhaat<3 ( Näät sitte ku saan ne postiin asti ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää sinnekin! :) Mie kerron terkut ja onnittelut. :) <3
   Voi, ihana kuulla että niistä tuli onnistuneet. :) <3

   Poista