lauantai 28. joulukuuta 2013

Uuden vuoden suunnitelmat

Onko siellä toivuttu jo jouluruokaähkystä?
Täällä tuli syötyä vain aattona kinkkua pari siivua ja sen jälkeen ei ole kyllä maistunu. En tiiä mikä ihme nyt on kun aikaisempina jouluina sitä on syöny ihan mielellään pari seuraavaakin päivää ja yötä. :D
Image and video hosting by TinyPic 
Eilen käytiin myös alejuttuja katsomassa, ja mukaan tarttui Reebokin huppari sekä viimeinkin jonkin sortin talvikengät. :)
Image and video hosting by TinyPic
Kelit on ollu tosi kurjia! Maat on ollut joko ihan sohjolla tai sitten tosi liukkaat. Tympiä kun ei ole päässyt ulos ollenkaan. Positiivista on kuitenkin se ettei ole ollut kylmä! Toivottavasti uutena vuotena olisi sentään pari astetta pakkasta, eikä tarvisi istua vain sisällä.
Mulla on aikomus lähteä huomenna kaveriporukalla Leville viettään uutta vuotta. En ole koskaan käynyt Levillä joten kauhunsekavin tunnelmin hieman jänskätän sitä reissua! Kaikki kun tahtovat varoitella että siellä tapahtuu vaikka mitä. Leviltä palaan takaisin Rovaniemelle 2.1. ja Ouluun palaan pe 3.1. Viikonloppuna tulee vaihdettua väsyneet Levi-silmät sydänsilmiin ja loppiaisen jälkeen palaa arki töiden jatkuessa. :)

Mitä uuden vuoden suunnitelmia siellä päässä suunnitelmia on kaavailtu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti