torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5 : Suosituimmat joululaulut


Keräsin tähän itselleni tärkeiksi muodostuneita joululauluja, jotka ovat kulkeneet lapsuudesta saakka . Vasta muutama vuosi sitten innostuin enemmän kuuntelemaan amerikkalaisia joululauluja, kuten Yksin kotona -elokuvissa kuuluvia lauluja sekä Antti Tuiskun Minun jouluni-albumilta olen löytänyt kappaleita, joihin voin samaistua. Etenkin Palaan kotiin soi päässäni niinä päivinä kun joululoman alkuun on enää vain muutama päivä ja voin jättää työn ja Oulun kuviot hetkeksi taakse ja suunnata kotiin Rovaniemelle.
(Kuva Weheartit)
Kotimaiset kestosuosikit:
Varpunen jouluaamuna, Petteri Punakuono, Tonttu, Joulupukki matkaan jo käy
Antti Tuisku -Pelasta maailma, Vierelläsi, Palaan kotiin

Villiinny ja laula kanssasaunojiesi kanssa Fröbelin palikoiden Tontut saunassa! Voin kertoa että pari vuotta sitten tätä tuli laulettua Annika-serkun kanssa ja tietenkin kummankin äidit kuulivat tämän ja aattona pukin tullessa mummulaan ehdottivat tai oikeastaan vaativat meidän laulamaan tän kappaleen. :D No onneksi joulu on vain kerran vuodessa. :D

Ulkomaalaiset:
Mm. Train-Shake up christmas, Last Christmass, My only wish, All I want for christmas, Ave Maria, Rockin around  the christmass tree, Michael Bublén joulu-albumi

Spotifyssa löytyy ulkomaankielisiltä artisteilta joulumusiikkia, "Pure Christmas" Popular Christmas songs, "Fun holiday music- christmas song", "Away in a manger-best christmas songs", "Songs for christmas- fun vocals", " Relaxing Christmas song-harp-flute", " Silent night-Christmas songs-Dulcimer", " Christian Christmas songs-Relaxing piano music" sekä "It's Christmas".

Osaako joku neuvoa, että miten oman spotify-listan linkin voi laittaa tänne? Voisin oman joululistan klikata tähän samaan listaan. :)

Mitkä sinun lempi joululaulusi ovat?

2 kommenttia:

  1. Yks lemppari on sylvian joululaulu

    VastaaPoista
  2. http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/07/miten-teen-spotify-musiikki-palkin.html onko tuosta mitään apua? :)

    VastaaPoista