keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4: My wish list


Tuntuu, että mitä aikuisemmaksi tulee sitä vähemmän toivoo, tai vähemmälle jää kaikki krääsä ja turhanpäiväinen ja listalle tulee enemmän arkipäivän helpottajia.

Jos jokin saamatta jäänyt lahja on jäänyt harmittamaan on se ehdottomasti se leikkikoira, joka kulki eteenpäin pariston avulla. Pienestä asti lelukoiraa puhuteltiin kotona "kävelytettäväksi koiraksi". Mie niin toivoin sitä joka joulu ja yläasteelle siirtyessä nielaisin pettyneen, karvaan kyyneelen todeten etten tule koskaan sitä saamaan. Muistan lelukoiran näkyvän jokaisessa ilmaisjakelulehdessä valkoisine turkkeineen ja vaaleanpunaisine talutushihnoineen. Sniif.

Toivelistaani sain suunnitella täksi jouluksi hyvissä ajoin, jo marraskuun alkupuolella sillä äiti ja isosisko ovat heittäneet kyselyjä siitä. Joka kerta kun jotain kysytään nopeasti, niin ettei asiaa ole ehtinyt puida omassa mielessä, ei suusta tule mitään ulos.
Niinpä olen kirjoittanut puhelimeni muistioon aina sitä mukaan jotain, kun olen väkisin keksinyt jotain. :D
Lahjaideoita olen saanut mieleeni ihan arkisissa jutuissa, kuten leipoessa tai ruoanlaitossa.

Tänä vuonna sanoin, etten tarvitse mitään liinavaatteita, pyyhkeitä, ruoka/leivonta-kirjoja enkä jalka- että käsirasvoja, sillä niitä on ehkä liikaakin-jopa rasvoja on avaamattomina edellisestä joulusta ! Myöskään kynsilakkoja en toivo, sillä työn puolesta en voi pitää lakkoja ja jos viikossa sattuu olemaan vain yksi vapaa, ei mieleen tule ensimmäisenä koristella kynsiä, mikä toisaalta on harmi sillä ennen tykkäsin niin paljon lakkailla kynsiä.

Käyttötarvikkeita ovat hiusshampoot ja hoitoaineet, kasvorasvat sekä hajuvedet. Niitä kuluu paljon. Eilen käytin viimeisen suihkauksen lempi hajuvedestä ja toivelistaan näpytin heti tämän tärkeän toiveen. En kuitenkaan lisännyt sitä samaa, vaikka se olikin aivan täydellinen, Dolce&Gabbana-The One.
Kauneustuotteet:
-Tuoksuja, kuten Laura Biogotti/Giorgio Armani Diamonds/ Givenchy ange ou demon le secret/DKNY be delicious fresh blossom
-Kasvorasvoja
-Näyttäviä että hillittyjä kaulakoruja
-Suoristusrauta

Keittiöön:
Tohotin, mortteli, blenderi, sodastream, paistinpannu, matalia Alessi-purnukoita, lahjakortti Ullan Unelma- verkkokauppaan

Kirjat:
-Sara La Fountainin Healthy food sekä Passion for food- kirjat (tuli sittenkin toivottua ruokakirjaa. :D )
-Kalenteri vuodelle 2014 (Aiemmat 2012 ja 2013-kalenterini ostin Postista. A5-kokoiset mustakantiset kalenterit ovat olleet älyttömän hyvät isoine muistiotiloineen.)

Loppujen lopuksi listahan kasvaa aina vaikka alkuun sanoo vain pari toivetta. Mulle ei kuitenkaan merkkaa se onko lahja älyttömän kallis tai onko niitä monta. Se, millä on merkitystä ja mistä ilahdun on se että lahjaan on käytetty ajatusta, se kuvastaa minua ja voi olla jopa antajan itsetekemä. Ajatus on aina tärkein.


Mitä sinun toiveisiisi lukeutuu?

1 kommentti:

  1. Mää en yhtään tiiä mitä toivon.. tai oikeestaan kaikki ne mitä toivon on niin kalliita, etten sitte edes voi pyytää niitä :D
    en tiiä käännänkö puukkoa haavassa, mutta mulla oli lapsena just sellanen koira, jolla oli vaaleanpunainen hihna, se haukku ja käveli :D

    VastaaPoista