perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku: 13 Joulukortit


"Se, joka tähtiä katselee,
sitä enkeli suojelee.
Joka taivaita tähyää,
sitä enkeli ymmärtää.
Joka tuulelta kyselee,
sille enkeli hymyilee. "

Joidenkin mielestä voi korttiaihe tulla liian myöhään, sillä tänään jos lähettää joulukortit, saa postimerkit edullisemmalla hinnalla. Mutta onhan tässä vielä koko päivä aikaa askarrella tai kirjoittaa ostetuille korteille tekstit, eikö? :)

Vauva/alle kouluikäisten ja eläinaiheiset joulukortit ovat minusta hirmu söpöjä. Itselläni kun ei ole kumpaakaan, niin en voi sellaisia kortteja lähettää. Mitähän mahtaisivat tutut tuumata jos lähettämässäni joulukortissa oli iloisen joulutervehdyksen lisäksi kuva mun Jörmelö-pehmolelusta? :D Se kun on aina niin hirmu iloinen!
Image and video hosting by TinyPic
Olisi niin hienoa keksiä mitä upeimpia joulukortteja, mutta oman aikataulun puitteissa tyydyn asettelemaan poro, kuusi ja lumitähti-tarroja. Ostin Suomalaisesta kirjakaupasta mukamas sellaisen hienon korttiaskartelu-setin, mutta korttipohjat eivät olletkaan ihan mieleisiä. Aaltoilevat, ohuet ja kuviolliset olivat epäkäytännöllisiä. Toki kuviollisista papereista voisi leikata paloja korttipohjaan, mutta halusin pitää kortit yksinkertaisina ja kauniina. Onneksi ostin samalla reissulla pakan kultaisia kortteja, joihin päädyin liimailemaan tarrani. :)
Tavallisten "Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2014"- tekstin sijaan etsin joulurunoja netistä. Tässä linkit kyseisille sivuille, mikäli siellä päässä pähkäillään mitä kirjoittaisi kortteihin.

Joulusivut | Joulurunoja | Jouluvärssyjä

Ollaanko siellä minkälaisia kortin taitajia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti