keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku 11: Joululahjaideoita


Niinhän vanha sanonta pitää, että anna toiselle sellainen lahja, jonka itsekin haluaisit. Keräsin muutaman kivan lahjaidean kollaasiin, joista ilahtuisin itsekin. Painotan kuitenkin, että vaikka materiaaliset lahjat ovat usein käytännöllisiä, saan isomman hymyn huulilleni itsetehdystä lahjasta. Aina pitää kuitenkin ottaa huomioon, etteivät kaikki ole käsistään taitavia tai aika ei riitä väkertämiseen. Itse yhdyn jälkimmäiseen, mutta siitäkin huolimatta revin sitä aikaa vaikka jättämällä yöunet vähemmälle. Pian joulu on jo ehditty viettää ja sitten on aikaa levätä. :D

Aiempina jouluina olen laittanut joulupaketteihin itsetehdyistä lahjoista teelipun alusia (maalasin posliinimaalaustunnilla hahmoja ja kirjoitin teehetken omaavia tekstejä), käsipyyhkeitä, kamera+kännykkäpussukoita, tyynyliinoja , essuja, leiponut joululeipää, macaroneja ja keksejä.
Täksi jouluksi toivon ehtiväni leipoa hieman jotain suklaista mutta ennen kaikkea joulupaperihin aion kääriä jotain mitä en ole koskaan tehnyt! Kutakuinkin olen saanut hankittua kaikkia niihin tarvittavat ainekset ja toivon pääseväni niiden kimppuun torstaina! Se ei ole syötävää, mutta mikäli niissä onnistun aion jakaa ohjeen, jotta tekin ehkä ehditte tehdä sellaisia täksi jouluksi. Mutta jos aika menee tipoille, voi niitä antaa muuksikin lahjaksi tai sitten ensi jouluna. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti