tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10: Katsaus vuoteen 2013 osa 1


Tein alkuvuodesta samanlaisen vuosikatsauksen, jossa muistelin muutamassa erässä menneitä kuukauseja edelliseltä vuodelta.

Tämän vuoden kuvia selatessa muistin paljon tapahtumia ja ihania muistoja, joita sisältyi pian päättyvään vuoteen. Niinpä tässä ensimmäisessä osassa muistellaan tammi-maaliskuuta. Pudotin pieniä otsakkeita kuukausien tapahtumiin, joista pääsee linkkiä klikkamalla lukemaan kyseisen tekstin. Melkeinpä tuntui haluta lisätä kuukausien kaikki tekstit. :D

Tammikuu
-aloitin tosissani uuden vuoden lupauksen noudattamisen, eli  puolenvuoden kestävän herkku+roskaruokalakon heittämällä roskiin edellispäivän, eli uuden vuoden tarjottavat roskiin, jotten kohtaa kiusauksia.
-elämäntapamuutos alkoi luonnistua, enkä tuntenut houkutuksia tai tunnetta että söisin salaa
-serkun lapsen kanssa vietettiin kiva viikonloppu kuvaillen hyytävässä pakkasessa ja herkutellen
-käytiin keilaamassa ja syömässä pannukakkutalossa Jennan, kämppiksen ja hänen poikaystävän kanssa. viikonloppuna mua koeteltiin, ratkeanko syömään leffan aikana omien porkkanoitteni sijaan sipsejä-eivät onnistuneet ;)
-Mun kämppiselämä loppui, sillä kaveri valmistui ja muutti takaisin Rovaniemelle töiden perässä. Minä muutin sitten niinkin kaus kuin viereiseen rakennukseen.
-Blogi täytti kuun viimeinen päivä 4-vuotta
Image and video hosting by TinyPic
Helmikuu
- Oli jälleen aika opetella yksin asumista ja alkuun se tuntui oudolta ja harmittavalta, mutta viikkojen kuluessa aloin nauttia yksin asumisesta enemmän ja enemmän
-helmikuu sateli muutamia synttärikakkutilauksia, jotka testasivat selvästi kuinka vahva olen välttämään herkuttelua. Maistoin ainoastaan taikinoita ja täytteitä niitä tehdessäni, jotta tiesin niiden olevan sopivan makeita - ja se toden totta jäi siihen.
-Serkun, pikkuserkun lapsen sekä ystäväni Annen synttäreillä maistoin niitä terveellisimpiä vaihtoehtoja, kuten juustotarjottimelta viinirypäleitä (:D) ja pientä suolaista. Juhlissa ei tehnyt pahaa katsoa kun muut söivät kakkuja, mulle tuli siitä hyvä ja riittävä olo, kun sain kuulla kakkujen maistuvan hyvältä.
-herkkulakko alkoi tuoda positiivisia tuloksia
-isosisko tuli kälynsä kanssa pidennetylle viikonloppuvierailulle mun luokseni Ouluun
Image and video hosting by TinyPic

Maaliskuu
-kuukausi vaihtui ja kerettiin tehdä isosiskon ja hänen kälynsä kanssa kaikkea kivaa! -> lankesin syömään vieraille tehtyä toffee-juustokakkua :(
Käytiin Tietomaassa ja syömässä ihan parhaassa Oskarin kellari-ravintolassa
-tää kuukausi romutti täysin mun "puolenvuoden herkkulakon", sillä en halua vieraiden joutuvan kärsimään siitä että mulla on dieetti ja ne joutuis syömään samoja kämäsiä eväitä kuin minä. Halusin tarjoja hyvää ja täyttävää ruokaa. Eli niitä periaatteessa, joista luovuin, kuten leipä, pasta, juusto jne.
-Isosiskon tuntien vietettiin ihanat viini+juustoiltamat hyvässä seurassa
-Oli todella vaikea päästä takaisin ruotuun ja vanhoihin tapoihin siirryttiin varovasti vaanien
-asunto alkoi näyttää pikku hiljaa esittelykuntoiselta bloginkin puolelle kun sain viimein sohvan.
- sain tarpeekseni kulahtaneen punaisista hiuksista ja väri vaihtui ihanaan huurteiseen mansikkaan
-Eve tuli Ouluun yhdeksi viikonlopuksi ja pyydettiin Jenna ja Terhi viettämään iltaa meidän kanssa, samaisena iltana taisin tavata erään herrashenkilön välkkyvissä valoissa
-kummitustyttö täytti hurjat 6-vuotta! Leikkimielisesti lasten lähtiessä virpomaan maalasin omat kasvoni myös
-sain nauttia jälleen kämppiselämästä, sillä ystäväni Terhi muutti väliaikaisesti asuntooni
-tunsin suurta, suurta ikäkriisiä koko kuukauden syntymäpäiviini saakka. siitä syystä poistin helmikuun lopussa facebookista syntymäaikani, jottei kukaan muista synttäreitäni. Onnistuin siinä aika hyvin, sillä loppuillasta muutamat alkoivat kirjoitella onnitteluja ja sitä mukaan muutama muu.
Paras yllätys oli kuitenkin se, kun Jenna ja Terhi pitivät mulle yllärisynttärit päivää ennen mun oikeata päivää. se sai mut rauhoittumaan ja Terhi vietti vielä päivän mun kans oikeana synttäripäivänä. :)
-lähdin viettämään pääsiäistä kotiin Rovaniemelle

-> jatkuu seuraavassa osiossa

ps! Tänään klo 23.59 päättyy jouluarvonta, joten ottakaahan viimeistään nyt osaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti