maanantai 9. joulukuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vkot 47-49

Liikuntapäiväkirjan päivittäminen on jäänyt hieman vähälle, mutta harvemmalle on jäänyt tällä tytöllä se ettei sinne päivyriin oo pahemmin mitä sinne merkkaisi.
Joulukuu on alkanut hieman kiireisesti, jossa yöunet ovat jääneet jopa 3-6 tuntiin, joten niissä olen joutunut luopumaan edes jostain että saan edes nukkua sen 6 tuntia ja siinä on valitettavasti pitänyt jättää aamutreenit pois. Ei nimittäin tulisi mitään työpäivästä, jos takana olisi vain muutaman tunnin yöunet useampana kertana.
Mutta en oo lannistunu tästä, enkä ole ottanut stressiä. On täysin normaalia ettei aina ole mahdollisuutta tehdä treenejä tmv.
Viime kaksi viikkoa vaikutti salilta poisjäämiseen yöunien lisäksi se, että olin Rovaniemellä viikon. Tullessani vanhempieni luokse, laskin että ehdin sentään käydä ne kaksi kertaa salilla sillä viikolla ja aivan hyvin myös seuraavalla viikolla ehdin myös. No ensimmäinen suunnitelmahan onnistui, mutta jälkimmäinen ei.
Joulukalenterin tekosuunnitelmat, työvuorojen muutokset ja vähälle jääneet yöunet, pakottivat mut lataamaan hieman akkuja nukkumalla salitreenien ohi.

Sain myös mun treenipassin täyteen! Tää pikku vihkonen jos mikä on saanut lisämotivaatiota mennä sinne salille 12 viikon ajan treenaamaan edes sen 2 kertaa/viikko, sillä leimat saatuaan täyteen Sats antaa pienen palkinnon. Sain valita kosmetiikkapussukan ja kenkäkassin väliltä tyytyen jälkimmäiseen, sillä meikkipussukukoita on liikaakin. :)
Mutta nyt kun tietää mitkä ne palkinnot on, niin enää tää ei mua motivoi käymään noiden vuoksi. Nyt aletaan viimeistään käymään ittensä vuoksi. :D

Mutta tällä viikolla aion olla skarpimpi, kunhan nuo jäätävän kovat pakkaset, jotka täällä Rovaniemellä on tällä hetkellä, eivät leviä Ouluun päin. Mikään ei ole sen kamalampaa kuin kävellä edestakas samoja matkoja yli -25 asteen pakkasessa.

vk 47 (18.-24.11. )
ma: Sali 50min Pyöräily 6,3km
ti:  Sali 50min Pyöräily 6km
ke: Pyöräily 3,2km Kävely 3 km 
to: Kävely 2,6km 
pe: -
la: Kävely 2km
su: -

vk 48 (25.11-1.12.)
ma: -
ti:  -
ke: Kävely 3,2km 
to:  Kävely 3,2km
pe: Kävely 5,2 km 
la: Kävely 5 km 
su: -
vko 49 (2.-8.12.)
ma: Kävely 3,3km
ti:  Kävely 4km
ke: Kävely 5km 
to: Kävely 3km 
pe: -
la: -
su: -

Onhan siellä sentään joku, jonka reenit on menny mua paremmin?

3 kommenttia:

 1. Treenit on kyllä sujunu tähän asti, mutta nyt tosiaan saikkua tää alkuviikko niin tosi mälsää ku ei pääse salille :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sulla on sentään menny nappiin! Niin se oli kauhee juttu se autokolari! Onneksi selvisitte säikähyksellä!<3

   Poista
  2. Niimpä. Siinä tilanteessa ois voinu käydä paljon paljon pahemminkin :/

   Poista