perjantai 22. marraskuuta 2013

Testissä: Talikan ripsiseerumi

Olen kuullut jo muutaman kerran ripsipidennyslaittajaltani, että omat ripseni ovat alkaneet hieman kärsiä. Huonokuntoudesta saan syyttää itseäni, sillä irtoripsen törröttäessä siihen malliin ettei se enää asetu paikalleen nätisti, kiskaisen irti ja siinä samalla lähtee myös omia ripsiä. Tämä johtaa ennenpitkää siihen että seuraavilla huoltokerroilla uusia ripsiä on vaikeampi laittaa ja näin ollen ripsikaari ei näytä kotin tuuhealta. Toisaalta silmät voivat näyttää jonkin mielestä luonnollisemmilta, kun ei ole hullun isot puskat liimattunu silmiin.
Mie en kuitenkaan halua että mun omat ripset kärsii ja pahimmassa tapauksessa ajautuu ihan pikku tyngiksi. Niinpä ostin viimein ja viimein ripsiseerumin, Talikan, Stockalta 30€ kanta-asiakas hintaan (norm. 38€).
Huom! Ripsiseerumi ei ole pelkästään tarkoitettua niille, joilla on ripsipidennykset!
Seerumia harjataan tai levitetään ripsiin aamulla ennen meikkaamista ja illalla. Tuote lupaa, että ripset kasvavat, vahvistuvat ja tuuhentuvat. Olen kuullut tuotteesta hyvää palautetta, josta tuloksia on saanut jo muutamassa viikossa.
Otin ripsistäni iltapesun jälkeen ennen-kuvat. Alimmassa kuvassa olen levittänyt seerumin ripsiin.
Paljon näistä ei näe, koska minulla on pidennykset. Luulempa että ripsihuoltajani kertoo minulle onko tuote vaikuttanut kun seuraavan kerran on huolto. :)

Raportoin paremmin ensi kerralla. :) Onko muut testanneet Talikaa tai jotain muuta? Millaisia tuloksia saitte?

10 kommenttia:

 1. Minun äiti ja sisko käyttää revitalashia ja niillä ihan huikeat tulokset tullu ajan saatossa. Molemmilla nykyään niin pitkät ripset, että ovat menneet minutki ohi :D itekki miettiny sen hommaamista. Laskeskelin et se tulis niin paljon halvemmaksi entä käydä kuukausittain ripsihuollossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en raskinu ostaa Revitalashia. :/ oon kuullu siitäki uskomattomia kehuja. :)

   Poista
 2. Tosi monet on kehunu tuota mulle, eli ootan innolla seuraavaa postausta että toimiiko se sullaki :)

  VastaaPoista
 3. Vaimo täällä :) Muistakkos, kun mullakin on ollu sitä Revitalashia? Poistin ripset (omatoimisesti saunassa nyppien) lokakuun lopulla... Ja itkuhan siinä pääsi peilikuvaa ihastellessa. Mutta oon nyt kuukauden käyttänyt taas sitä seerumia ja eipä juuri ees huomaa, että pidennykset on lähteny! Eikä ole edes ikävä niitä :) Mansikoitahan se maksaa, mutta kestää melkein isältä pojalle ja ihan varmasti toimii. Vaatii vaan muutaman viikon säännöllisen käytön, että tulokset alkaa näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Muistanhan kyllä, ei vaan puhuttu koskaan loppujen lopuksi kuinka se otti tehotakseen! Mutta huippua että se on auttanut ja ettei muka huomaa pidennysten olemassaoloa :O Se kyllä houkuttelisi itseäkin. :)

   Poista
 4. Heippa,

  Hyviä kokemuksia löytyy kyseisestä aineesta! En ole sitä tosin enää n. vuoteen käyttänyt, mutta varmasti kannattaa kokeilla, jos omat ripset on kärsinyt pidennyksistä. Eron entiseen huomasin itsellä selvästi kuukauden käytön jälkeen ja tuuheampaa fiilistä jo muutamassa viikossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaoit kokemuksesi! :) Itse ajattelinkin että varmaan kuukauden säännöllisellä käytöllä alkaa huomaamaan pientä kehitystä. :) Malttia pitää olla mukana. :)

   Poista
 5. Hei, oletko vielä käyttänyt Talikaa? Netissä on paljon juttua Maylash seerumista. Onko se sinulle tuttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vilma! Talika on ollut enempi ja vähempi käytössä, mutta heti ensimmäisen säännöllisen kuukauden käytön jälkeen huomasin tuloksia-samoin kuin ripsipidennysteni huoltaja. Maylash ei ole mulle tuttu ollenkaan? Käytätkö sie sitä? Minkä hintainen se on? :)

   Poista