sunnuntai 17. marraskuuta 2013

"Talven" ensimmäiset piparit ja tortut

Voi että olisin halunnut olla tänään Helsingissä. Olisi ollut huikeaa päästä bloggaajien gaalailtaan näkemään muita sekä nauttimaan ruoasta ja ohjelmasta. Harmiksi vain mulla oli tänään työpäivä, joten jouduin jättämään reissun välistä.

Mieltä piristi hektisen ja täydellä tehollo painetun työpäivän jälkeen kummitytön iltakyläily. Vanhemmat lähtivät kuuntelemaan Juha Tapion konserttia, joten hain töiden jälkeen kaupasta pipari- ja torttutaikinoita.
Ellen tultua, hän ojensi kassistaan marianne-karkkipussin, tarhakuvansa mangneettikiinnikkeellä sekä Kimmon kirjoittaman kirjan. Vasta kerroinkin 11 asiaa minusta- postauksessa juuri tästä kuinka aion käydä ostamassa kirjan ja pyytää Kimmon nimmarin- mutta säästyimpä tältä! Viimeksi eilen illlalla nukkumaan laittaessa ajattelin tätä kirjaa.

Image and video hosting by TinyPic

Tuliaisten vastaanottamisen jälkeen jaettiin tehtävänanto; neiti sai tehdä piparit ja mie tein parit tortut. Torttujen kanssa juotiin kylmää maitokaakaota. Piparien antaessa jäähtyä paiston jälkeen katsottiin Muumipeikko ja pyrstötähti. Elokuvan loputtua siirryttiin takaisin keittiöön. Jaettiin piparit puoleksi ja vuorotellen kumpikin sai näyttää miten tietty pipari koristeltiin. :)
Kuunneltiin ja laulettiin Robinia, sillä neiti on menossa sunnuntaina Robinin keikalle. Sain kuulla, että suunnitelmissa on käydä ostamassa Robinille ruusu, joka sitten heitetään lavalle. :')
Parin tunnin ajan ulkoa on kuulunut myrskyn pauhaavan ja isosisko viestittelikin, olenko valmitautunut huomiseen Eino-myrskyyn. Saa nähdä pyyhkäiseekö myrsky mut aamulla mukaansa lähtiessäni ystäväni luokse.
Nyt suuntaan iltapesulle ja peiton alle lukemaan uutta kirjaani!

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanaa laatuaikaa kummitytön kanssa. :)

  Mulle olis myös maistunu niin tortut ku piparit! =P Pipareita olen kyllä jo syöny, mutta en Itsetehtyjä. Ehkä ens vkonloppuna pyöräytän tortut. :)

  <3 IS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ikävä jo tuota pikkutyttöä! :)

   Poista