lauantai 9. marraskuuta 2013

Pikkujouluasua

Tänään vietetään pienellä porukalla meidän työporukan pikkujouluja! Viime vuoden pikkujoulut olivat kyllä uskomattoman hienot, joita vietettiin yhden meidän kolleegan kotona.

Illan ohjelmaan kuuluu saunailta ruoan ja juoman kera. Saunatilasta löytyy myös uima-allas ja kuulemma ihan hyvät tilat. Olemme ajatelleet hakea kiinalaista ruokaa sekä mahdollisesti sushia. Kun olemme saunoneet ja syöneet, alamme valmistautua iltaan. Vielä on epäselvänä kuinka moni loppujenlopuksi aikoo lähteä tanssimaan.

Pikkujouluasua aloin pohti tällä viikolla ja torstaina lähdinkin töiden jälkeen kierteleen kaupungin muutamia vaateliikkeitä. Vilassa piipahtaessani ihastuin mustaan mekkoon, jonka keskiosan kaistale on tekonahkaa. Kuitenkaan en ostanut mekkoa, sillä halusin siihen jonkun makutuomariksi. Niinpä laitoin illalla viestiä menemään eteenpäin ja sain Miran matkaan.
Nähtiin perjantaina mun töiden jälkeen Vilan edessä ja nappasin hengarista saman mekon muutaman kaulakorun saattelemana pukukoppiin. Itseäni huoletti mekossa se, että onko se liian makkarankuori. Onneksi myyjä ja Mira sai mut huokasemaan helpotuksesta sanomalla, että voin vetää sukkahousut niin ylös kuin ne vaan venyy ( :D ) sekä tietenki laittaa pikkutakin/bleiserin ylle.
Kaupat tehtiin ja kävinkin äsken kuvaamassa mekosta parit kuvat hyytävän kylmällä parvekkeellani.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic 
Bleiserin otettua hengarikaapistani, huomasin siellä peplum-paitani, josta tuli heti mulle toinen vaihtoehto asu illalle. Yhdistäisin paidan kanssa samaisen bleiserin halutessani laittaa jotain harteille, sekä laittaa jalkaan mustat farkut, jotka ovat hieman kiiltonahkan näköiset. Tosin nyt kun sain kirjoitettua tuon sanoin, katsoin samalla housujani ja huomasin "kiillon" hieman kuluneet pesun mukana. :D
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kaikkein isoin ongelma koko asussa on oikeiden kengien löytäminen. Kävimme Miran kanssa kaikki kenkäkaupat eilen läpi, eikä mikään oikein napannut. Olisi kuitenkin kiva laittaa tanssimista ajatellen tasapohjaiset kengät, jotta jaksaa tampata koko illan tanssilattialla. Toisaalta taas kiehtoo laittaa hieman korkoa, jotten olen ihan kääpiönnäköinen muiden vierellä-niinkuin yleensä.
Päädyin kuitenkin, että laittaisin (viime vuoden pikkujouluihin vartavasten ostetut) mustat kiilakorkokengät.
Jalathan kyllä kuolee jossain vaiheessa, mutta ehkä mun pitää ottaa mukaan isompi laukku, johon voisin pakata vaihtokengät?

Käsilaukuksi suunnittelin D.K.N.Y- lompakkoani, jonne mahtuu hyvin puhelin, avaimet ja tarvittavat kortit. Jos kuitenkin päädyn siihen säätötouhuun, että otan vaihtokengät loppuillalle, pitää ottaa isompi laukku. Onneksi sen voi jättää huoletta narikkaan. :)
Image and video hosting by TinyPic 
Mutta nyt alan pakkailla saunakamppeita laukkuun, mennä ostamaan ehjät sukkahousut ja odotella Annea salilta takaisin mun luo, jotta päästään tekeen herkkuruokaa!
Mukavia viikonlopun jatkoja kaikille. :)

1 kommentti: