maanantai 4. marraskuuta 2013

Marraskuun ensimmäiset

Viikonloppuni oli vapaa, joka tarkoitti sitä että perjantaina suljettuani työpaikan ovet, Anne tuli hakemaan minut ja suunnattiin minun luokseni. Whatsappissa olin ilmoittanut että tänään viedetään marraskuun ensimmäisen päivän kunniaksi Movemberiä. Autossa valaisin tarkemmin, mitä olin töissä ideoinut molempien pään menoksi. 
(Kuva: Riemurasia )

Piirrettiin itsellemme viikset ripsivärillä, heitettiin peruukit päähän ja painettiin kamerasta reckiä. Ja loppu onkin mitä on. :D Nauroin omalla kohdallani viiksiä piirtäessäni, että multa oikeesti löytyy viikset! Onneksi niitä ei näe oikeesti, mutta värjätessäni tajusin miltä näyttäisin oikeasti viiksivalluna.
(EDIT: Video poistettu)

Lauantai kulutettiin leffoja katsellessa sängyllä, ja lopulta lähdettiin kahden maissa Annen ja Elinan asunnolle.
Laitettiin lohi uuniin ja Elinan tultua töistä lähdettiin Hukkaan. Oli päivä jolloin Hukan jäsen sai tuoda ystävänsäkin treenaamaan ja ensikertalaisina Annen kanssa saatiin erittäin kattava ja hyvä opaskierros. Liikuntakeskus oli yllättävän iso! Sieltä löytyi vaikka mitä, kuten naisten salipuoli, ryhmätunteja, squas-,maila-ja pallopelejä sekä infrapunasauna.
Itse en oikein pitänyt tästä salista. Mie varmaan yksin pyöriessä eksyisin siellä niin monien uloskäytävien ja sokkeloiden myötä. :D
Salilta tultua syötiin ja saunottiin ja ruvettiin valmistautua iltaan! Päädyttiin Gloriaan, jossa oli kyllä hyvä meno. Sunnuntaipäivänä katseltiin kuvia kamerasta, käytiin kaupassa ja suunnattiin mun luo Hadian kebabsalaatit kainalossa ja katsottiin elokuva. 
Voisin siis sanoa että oli kyllä täydellinen viikonloppu. :) Ensi viikonloppuna koittaakin jo työporukan pikkujoulut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti