sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia

Sunnuntai on taas täällä! Viikonloppu on mennyt aika nopeasti, mutta onneksi on vielä kaksi päivää vapaata, joita tulee vietettyä pikkusiskon kanssa. Eilen piipahdettiin kaupungilla, mutta sitä ennen pysähdyttiin Ainolan puistossa kuvailemassa. 
Päästyämme keskustaan ahdistus iski Stockmannin hullujen päivien vuoksi. Katseltiin pikaisesti takkeja ja näännytettyämme itsemme, käytiin syömässä Oskarin kellarissa.

Hullua ladata näitä kuvia itsestäni tänne, sillä tänään me molemmat saatiin uudet hiukset, eikä mulla ole enää tämmönen pitkä ja vaalea porkkanatyvinen tukka!! Huomenna käydään Even kanssa ottamassa kummanki hiuksista kuvat, jotka tulevat tänne näkyville ennemmin tai myöhemmin! ;)

 Evellä oli perjantaina saavuttuaan Ouluun ääni aika pihalla ja lauantain kaupunkireissun jälkeen se oli pientä piiperrystä, joten neiti kaivoi kassista kynän ja vihkon, johan kirjoitti mitä tällä oli asiaa. Matkalla esitin kysymyksiä, johon sain vastaukseksi "älä kysele".  Sanoin että tää kymmenen minuuttia näyttää vastaantulijoille varmaan siltä että oltais riidelty kun kumpikaan ei puhu, johon Eve kirjoitti "juttele". Minä sitten rupattelin, johon Eve nyökkäili vaikka. :D:D
 Päivän kuva:
Kun me ollaan kuvailemassa niin Eve monesti sanoo että mun pitäis ottaa ylempää kuvia. Noh, helppoahan tuollasen n.170 senttisen on sanoa asia vajaa 155 senttiselle. xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti