perjantai 25. lokakuuta 2013

Uudet salipaidat

♫ Avril Lavigne ft. Chad Kroeger-Let me go 

Olipa tänä aamuna jos koskaan vaikeuksia nousta ylös sängystä. En kannata puhelimen herätyskellon torkuttamista koskaan, mutta tänä aamuna torkutin sitä peräti kolme kertaa! Sitten viimeistään pakotin itseni ylös ja polkaisin salille kahdeksaksi.

Päästyäni Satsille, päätin sovittaa viimeinkin yhtä treenitoppia jota olen katsonut roikkuvan hengarissa jo pari kuukautta. Paita oli kivan näkönen ja perjantain ja palkkapäivän kunniaksi ostin saman paidan toisenakin värinä.

Eilen katselin nettikaupoista itselleni takkeja, mutta turhauduttuani siihen ettei minkään liikkeen vaatteet napannu, klikkasin itseni Fitnesstukun -nettisivuille ja tilasin överimäärän treenisapuskoja. Kauhulla odotan montako kiloa paketti tulee painamaan ja saanko sen miten raahattua kotiin jos on lumet maassa sen saavuttua. :D
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
(pahoittelut kuvien laadusta, en ymmärrä miksi bloggeri vaihtaa kuviin värit ja muuttaa laatua samalla. :/ )

Mie lähden kipittään töihin tuossa vesisateessa ja illalla meen töistä näkeen pitkästä aikaa tyttöjä. Huomenna oonki töissä pitkästä aikaa kokkivuorossa ja sitten pääsen vähäksi aikaa viettään viikonloppua.
Mukavat viikonloput! :)

10 kommenttia:

 1. Oikein kivat!

  Itellä jotenkin kummasti myös nuo uudet salivermeet motivoi nostelemaan niitä puntteja. =D

  Kivaa viikonloppua!

  <3 IS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sisko <3 Ne antaa kyllä lisätsemppiä! :)

   Poista
 2. Tämä ei kyllä liity mitenkään tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä vähän tuosta Oulun palvelualan opistosta. Tai näin ainakin olen käsittänyt, että olet opiskellut kyseisessä koulussa kokiksi. Itseäni siis kiinnostaisi hakea nyt keväällä opiskelemaan yo-pohjaiseen koulutukseen ja olisikin kiva kuulla kokoemuksia tästä paikasta. :) Onko kouluun vaikea päästä? Pärjääkö huonolla englannilla? Millaisia muut opiskelijat ja opettajat olivat? Oliko koulussa/luokassa hyvä ilmapiiri? Olisi myös mukava kuulla opiskelusta, esim. mitä teitte tunneilla, minkälaista teoria oli yms. Kiitos, jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Opiskelin joo. Pääsykokeet olivat mun mielestä aika helpot. Silloin piti suurentaa pullataikinan ohje, tunnistaa muutamia raaka-aineita ja kertoa mitä niistä voisi valmistaa. Esim. soijasuikale, spagetti.. ei hirveen vaikeita tunnistettavia. :) Haastattelussa käytiin läpi ennakkotehtävää, jossa piti kertoa itsestään, millainen opiskelija on jne.

   Luokallani oli muutama joka osasi juuri ja juuri sanoa oman nimensä englanniksi, joten tuon huonommin sulla tuskin menee. :D
   Opettajat on tosi mukavia, ne ottavat sut huomioon ihmisenä eikä vain opiskelija. :)

   Oon itseasiassa kirjoittanut meidän opiskeluista ja materiaalihankinnoista aiemmin postauksen. Voit käydä lukemassa sen täällä http://facetomorrowtoday.blogspot.fi/2012/02/vastauksia-kokin-koulutuksesta.html ja jos sulla herää vielä lisäkysymyksiä niin kysy vaan. :)

   Poista
  2. Kiitos vielä toistamiseen :) tästä oli nimittäin paljon apua.

   Kiinnostus kouluun hakemisesta vain kasvaa! Saattaapa olla, että kokeilen onneani, jos vaikka pääsisin opiskelemaan hyvällä tuurilla. :) Ja tosiaan englanti on vähän pelottanut, mutta tuo antaa toivoa siihen, että enköhän miekin pärjää omalla englannilla jotenkin :D

   Kiinnostaisi vielä kuulla, että millaista teoria oli? Minkälaisia asioita käytiin läpi ja oliko se kuinka vaikeaa?

   Poista
  3. Ensimmäinen vuosi oli aika teoriapainotteinen.Pääsääntöisesti päivät olivat 8-16, jolloin käytiin läpi eri tapoja valmistaa ruokaa, ruoka-aina allergioille sopivia ruokavaihtoehtoja, käytiin eri ruokapaikoissa tutustumassa heidän keittiöihin ja miten he hoitavat paikkaansa. Kokeet liittyivät opittuihin asioihin, joita edellä jo mainitsin. Kaikesta pääsee läpi kunhan muistaa lukea ja sisäistää asiat. :) Missään nimessä opiskeli ei ollut rankkaa, ainakaan omasta mielestäni. :) Hyvä luokkahenki sekä opettajien positiivinen ja opastava asenne oli palkitsevaa. :)

   Poista
  4. Kuulostaa tosi hyvältä. :) Ja tosiaan tuo on suuri plussa, että luokka ja opettajat ovat mukavia.

   Mutta nyt lopetan tämän sinun vaivaamisen näillä minun kysymyksillä. :D Kiva, että jaksoit vastailla! :)

   Poista
  5. Ole hyvä! Kysy vain jos tulee jatkossa jotain kysyttävää. :) Ja onnea yhteishakuun ;)

   Poista
 3. Ihanan veikeä tuo sinun ilme tuossa alimmaisessa kuvassa :)

  VastaaPoista