torstai 24. lokakuuta 2013

Torstaita!

Meidän Neljän taviksen illanen peruuntui eilen yhden kaverimme iltavuoron vuoksi, joten illallinen siirtyy ensi viikolle. Se on mulle vaan plussaa, niin saan vielä hioa mun ohjelmaa timantimmaksi. Kiire oli tulla menua suunnitellessa ja sen sainkin nidottua yhteen tiistai aamuna ennen töihin lähtöä.

Koska ilta peruuntui ja sain pyhittää vapaapäivän kokonaan itselleni, käytin sen siivoamiseen ja leipomiseen. Mielessä on hautunut pitkään halua kokeilla kolmen suklaan juustokakkua, mutta ainaisen vakiototeutuksen eli pyöreään irtopohjavuokaan tekemisen, sijaan tein kakusta annospaloja.
Anne piipahti visiitillä ja annoin hänelle mukaan vietäväksi muutaman leivoksen. Myöhemminp pikkuserkkuni Reetta tulikin sitten töittensä jälkeen yökylään mun luokse ja saatiinkin illalla herkutella kakuilla.

Tänä aamuna avatessani sälekaihtimet, olivatkin lumet yön aikana sulaneet pois koko eilispäiväisen vesisateen mukana. Jälleen on taas ankean näköinen sää, mutta saanpahan ottaa taas pyörän ja ajella sillä töihin. :)

Mie alan tässä valmistautumaan, jotta oon kahdelta töissä. Oikein mukavaa torstaita. :)

2 kommenttia:

  1. Ompas hyvännäköisiä leivoksia! ihan vesi herahti kielelle :P

    VastaaPoista
  2. Nams! Maistuis kyllä mullekin. =P

    Neljän tähden illalliset on loisto idea! Innolla jään odottamaan tulevia postauksia myös niistä kemuista.

    <3 IS

    VastaaPoista