tiistai 15. lokakuuta 2013

Syksyinen tuulahdus hiuksiin

Talven tuoksua on ilmassa! Lukuisten kaverien facebook-päivitysten myötä olen saanut lukea, miten joka puolella sataa lunta. No miksei jo meilläkin! Ensilumi on yksi vuoden kohokohta mulle. Sen näkeminen saa mun silmät avautumaan suureen suuriksi ja loistamaan kuin pikkulapsen ilme jouluaattona. Odotan innolla lumen tuloa, pelkään vain olevani silloin töissä sisällä. :(

Pikkusisko palasi päivällä takaisin Rovaniemelle ja Even sisustusvinkin myötä aloin siivota ja vaihtaa järjestystä. Sisustuksesta kuitenkin sitten omassa aiheskenaariossa myöhemmin. :) Eve laittoi illan päälle kuvan sekä viestin whats appissa, kertoen että siellä sataa lunta. Tää lisäsi entisestään katetutta!
Täälläkin satoi äsken aikoimoisella rytinällä rakeita, joten pientä toivoa pidetään yllä. :)

Mutta siihen varsinaiseen asiaan.
Viimeksi kerroinkin saavani hiuksiini viimeinkin uutta tuulta. JöröJukassa sain kampausmallipäivänä tyvivärin, mutta sitä ennen hiukseni kokivat kunnon värjäyksen keväällä päättäjäisjuhlien tiimoilla. Instagramissa seuraanneet ovatkin jo nähneet jo uudet hiukset, mutta nyt on aika tullut paljastaa ilo uutiset teillekin.

Tänä vuonna eniten minua on inspiroinut syksy. Kesä meni aikalailla täysin töissä, enkä hirvesti ehtinyt nauttia kesästä. Vaikka tämä syksy on ollut kiireistä aikaa töiden vuoksi, olen osannut nauttia tästä vuodenajasta ja se on varmasti välittynyt monien kuvien myötä.
Syksystä sainkin idean uusille hiuksilleni. Niinhän sitä myös sanotaankin, että kesäksi suositaan mieluummin vaaleat ja syksyksi tummemmat hiukset. Katselin vanhoja kuvia ulkoiselta kovalevyltäni ja aloin kaivata tummia hiuksiani. Vaikka olen erittäin hyvin viihtynyt tässä omaa luonnollista hiusväriäni lähellä olevassa tukassa, niin oon älyttömän suuresti tykästynyt jälleen tummaan hiuskuontaloon. Ainoa mikä tässä jännittää, on tyven kasvu.

Hiuksista nappastiin myös aika paljon kuollutta(?) ja kuivaa hamppulatvaa pois ja kevennettiin. Hiukset tuntuu hyvällä tapaa lyhyiltä ja kevyiltä.

4 kommenttia:

 1. Vautsi, hyvältä näyttää!

  Ps. Täällä odotetaan kans lunta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu toisaalta hassulta olla pitkästä aikaa tummahiuksinen, mutta nopeasti tähän tottui. :) ps. tänne satoi ensilumi eilen, niin siisti fiilis! :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tästä uudesta tummemmasta lookista. :) Sopii sinulle kauniisti!

  VastaaPoista