sunnuntai 20. lokakuuta 2013

People like us need just someone that starts the spark in our bonfire heart


♫ James Blunt-Bonfire heart 
Viikonloppu on ohi ja miten täydellinen se olikaan, vaikka vain tämä päivä oli vapaa. Perjantai-iltana päästyäni töistä Minna-ystäväni ajoi Rovaniemeltä viettämään syyslomansa loppua minun luokseni. Lauantai aamuna heräessäni vedin sälekaihtimet ylös nähdäkseni kuinka kylmä ulkona on. Mutta mitä ihmettä? Ulkona oli iso kasa satanut lunta! Jos joku asia tekee mut onnelliseksi, on se ensilumi.
Tää vaan tietää sen, että pyöräilyt päättyy mun osalta tähän ja olikin niin ihana, että Minna kävi heittämässä mut töihin ja lyhyen työvuoron päätteeksi Minna haki mut, jonka jälkeen ajettiin fiiliksissä Zeppeliiniin. Päässä oli ostoslista, jossa oli uusi takki, talvikengät, paita illaksi sekä uusi laukku. Mutta kaupoissa ei ollut yhtään mikään, mitä olisi tehnyt sovittaa. Päädyttiin sitten käymään Prismassa ostamassa evästystä ja ajettiin takaisin kotiin. P*aska reissu, mutta tulipahan sekin koettua.
Tehtiin pizzaa ja on kaksi asiaa, joista en ole suostunut joustamaan kokkikoulun käytyäni ja ne ovat itsetehty pizzapohja - sekä tomaattikastike. Nyt joustin pohjissa, mutta kastikkeesta en luovu koskaan! :D Nautittiin pizzaa Minnan isän mukaan antamalla Elysée-kuohujuomalla, joka ensivaikutelmasta sai molempien naamataulun väänteleen kauhusta, mutta se oli oikeasti juotavaa. :D
Kiirehdittiin ruokailujen jälkeen saunaan ja sen jälkeen alettiin valmistautua iltaa varteen. Päädyttiin tanssimaan Kaarleen, jossa oli ainaisen ahtaalla tanssilattialla helkutin ahdistavaa, mutta siitäkin huolimatta huippua.
Sunnuntai on mennyt leppoisasti nukkumalla hyvin ja katsomalla Ice age4 ja hemmottelemalla Minnaa hyvällä ruoalla, lohimedaljongeilla ja bearnaise-kastikkeella. Piakkoin Minnan oli aika jo lähteä ajamaan ja minä aloin valmistautua ripsihuoltoon. Onpa taas kiva kun on silmät päässä.
Ensi viikolla on luvassa töiden lisäksi piristävä ja ennenkokematon ilta ystävien kanssa, nimittäin Neljän taviksen illallinen. Pari vuotta sitten eräs ystäväni kertoi pitäneensä Neljän tähden illallinen tv-ohjelmaan perustuvat päivälliset ystävilleen ja tämän syksyn aikana olemme puhuneet pitävämme saman tyyliset illallisen Annen, Elinen ja Johannan kanssa. Mulla tuli perjantaina (omasta mielestä) ihan huippu idea, mikä mun järjestämä ohjelma olisi, johon kävinkin samana iltana hakemassa tarvittavia varusteita sen toteutukseen.
Illallisen pitäisi olla keskiviikkona, joten tulee ehkä vähän kiire ohjelman väsäämiseen sekä edelleen nidottaa yhteen ruokalista työiltojen jälkeen. Onneksi keskiviikko on vapaapäivä, joten enköhän ehdi-toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti