torstai 3. lokakuuta 2013

Pakettilähetyksiä

Hupsista, viisi päivää on kulunut nopeasti. Syksy on myös mennyt eteenpäin. Ensimmäiset routaiset ruohikot on tullut nähtyä aamutuimaan salille polkiessa, töistä lähtiessä pimeät illat ovat yllättäneet tämän ilman lamppua polkevan pakertajan ja lapaset, pipo sekä kaulaliina ovat löytäneet paikkansa.
Pidän kyllä jokaisesta vuodenajasta. Näissä jokaisessa on aina pientä erilaisuutta ja piristävää. Kylmyys ei ole mun mieleen tosin. Onneksi siihen saa totutella asteittain.
Viime viikko toi arkeen ja hieman koleisiin syysiltoihin piristystä. Telepaattisesti äiti lähetti Rovaniemeltä ja isosisko Turusta syyspaketit.
Isosiskon lähetys sisälsi pakettikortin nimensä veroisesti sisustustarvikkeita; koristetyynynpäällisiä, kynttiläalustoja sekä Heidi-nimistä suklaata.
Image and video hosting by TinyPic
Äidin paketissa oli hänen työkaverinsa tekemät lämpimät kinttaat, Casino-arpa sekä unohtamatta meidän äidin kanssa yhteistä herkkua, Fazerin sinistä suklaata.
Uusien tyynynpäällisten tultua, vaihdoin kesäiset tyynynpäälliset sekä päiväpeiton pois ja kukallisen päiväpeitteen tilalle tuli yksivärinen peitto, jonka oikea puoli on vaaleanbeige, mutta tykkään enemmän käyttää sen nurjaa, valkoista, puolta.

2 kommenttia: