tiistai 29. lokakuuta 2013

Fitnesstukun paketti saapui!

Voi että olin innoissani tänään töissä, kun sain saapumisilmoitus-viestin, että Fitnesstukun pakettini on viimein saapunut. Tai viimein ja viimein, eihän siitä tilauksesta ole kuin 3-4 päivää, jos viikonloppua ei lasketa. Täyttä päätä poljin töistä postiin, mutta vasta nyt illalla ehdin avata paketin kaikkien muiden menokiireiden vuoksi.

Taisin nakata innostuksissani mitä sattui ostoskoriin, sillä kavereiden kysellessä aiemmin mitä tilasin, vastasin tilanneeni ainakin palautusjuomajauheita. :D No tulihan sieltä muutakin! Kun ostokset ylittivät pari tiettyä summaa sain valita kaksi tilauslahjaa, joista mieleisimmät olivat t-paita, joka varmaan muotoutuu yöpaidaksi, sekä shakeri.
Start nutrition Whey-80, suklaan makuinen, 1kg
"Täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa sekä edistää rasvanpolttoa!
Edistää lihaskasvua.100% ultrasuodatetusta heraproteiinikonsentraatista koostuva Whey-80 ® on hyvänmakuinen, tehokkaasti imeytyvä proteiinijauhe erinomaisella proteiinipitoisuudella.
  • Tehostaa palautumista.
  • Erinomainen maku ja liukenevuus.
  • Pohjois-Euroopan myydyin proteiini!
Proteiini koostuu aminohapoista, joiden tärkeä tehtävä on rakentaa lihaksia ja tukea palautumista. Elimistön on saatava proteiinia joka toinen tai kolmas tunti estääkseen sitä joutumasta kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku). Heraproteiinilla on korkein biologinen proteiiniarvo, eli se sisältää kaikki aminohapot täydellisessä tasapainossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään proteiinit mahdollisimman tehokkaasti. Whey-80 sisältää luonnollisia maidon vitamiineja ja mineraaleja, kuten B-vitamiineja, kalsiumia ja D-vitamiinia, joka vahvistaa luustoa."
+ mittakippo tuli paketin mukana
Leaderin PALKKARI+ ,minttusuklaa
"Sisältää monivaiheisen ravintoaineyhdistelmän, joka palauttaa lihaksesi kovista treeneistä! Vähälaktoosinen palautumisjuoma lisätyllä kreatiinilla!
  • Monivaiheinen proteiini- ja hiilihydraattiyhdistelmä.
  • Lisättyä kreatiinia ja glutamiinia.
  • Suomalaisvalmisteinen.
  • Vähälaktoosinen.
Kovan treenin jälkeen lihasten tulee saada täsmäravintoa, jotta treenatessa lihaksiin syntyneiden mikrovaurioiden korjaaminen ja lihasmassan rakentaminen voi käynnistyä. Leaderin PALKKARI+ sisältää yhdistelmän hiilihydraatteja ja proteiinia, jotka imeytyvät kahdessa vaiheessa antaen erinomaisen palautumisen ja energiavarastojen jälleentäyttämisen seuraavia treenejä varten! "
Start nutrition Fibre Pro, 60 g, 15kpl/paketti

Kuiturikas kestosuosikki! Fibre Pro on ainutlaatuisen ravitseva dieettipatukka. Sopii mainiosti ennen harjoittelua tai pienemmän aterian korvikkeeksi.
Yksi Fibre Pro patukka sisältää noin 190 kcal, 20 g täysiarvoista proteiinia, vain 4,2 g sokeria (6,3 g hiilihydraattia), mutta enemmän kuituja kuin viidessä näkkileivässä! Yksi patukka sisältää 32-38 % suositellusta päivittäisestä annoksesta ravintokuituja.
Star Nutrition Fibre Pro sisältää 38 % maitoproteiinia, jossa on luonnollinen maidosta peräisin oleva määrä vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinit ovat kaikkien kudoksien, myös lihasten, rakennusmateriaalia.

Fibre Pro sisältää 10 % lisättyä rypsiöljyä, jossa on 1,5 % tarpeellista linolihappoa. Rypsiöljy sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka ovat sydämelle ja verisuonille terveellisiä. "
Mega Fat Burner on Biotechin Pink Fit -sarjan painonpudotusvalmiste, 90 tablettia
"Biotechin Mega Fat Burner tukee sinua dieetillä juuri niissä vaikeimmissa asioissa: tuotteen sisältämä kromi hillitsee makeanhimoa ja edistää rasva-aineenvaihduntaa, kofeiini piristää ja auttaa jaksamaan treeneissä myös kalorialijäämällä ja sillä on energiankulutusta lisäävä termogeeninen vaikutus, vihreä tee hillitsee ruokahalua ja L-karnitiini auttaa muuttamaan kehon rasvaa treeneissä käytettäväksi polttoaineeksi.
Annostus: Yhteensä 3 tablettia päivässä; 1 ennen aamiaista, 1 ennen lounasta ja 1 päivällisen jälkeen. Jokainen tabletti otetaan vähintään 300 ml veden kera.
Tietoa:  Tämä on lisäravinne eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota, Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Annostussuositusta ei saa ylittää. "
Tilasin näitä juomia testimielessä kaksi kappaletta ei makuisina. Olen kuullut monien kehuvan näitä ja halusin itsekin päästä sanomaan oman mielipiteeni.

"Celsius on kaloreita polttava juoma. Tutkimusten mukaan juoma polttaa kaloreita ja antaa energiasykäyksen. Kiihdyttämällä aineenvaihduntaa 12 % 3-4 tunnin ajan Celsius polttaa keskimäärin 100 kaloria. Voit selvästi kokea energian kiihtymisen kun juot Celsius-juomaa ennen treeniä, sillä juoma lisää myös tehoa.
Vuoden 2008 aikana tehtiin 10 viikon pituinen analyysi, jonka tarkoituksena oli mitata Celsiuksen teho treenin yhteydessä. Celsiusryhmän kestävyys oli 32 % parempi, lihasmassa 50 % runsaampi, kunto 62 % parempi kuin placeboryhmän. Celsiusryhmä poltti myös 92 % enemmän rasvaa kuin placeboryhmä.
Celsius-juomaa voi juoda milloin vain, ja se on terveellinen ja hyvänmakuinen sekä energiaa antava vaihtoehto. Vaikutus on tehokkain yhdistettynä terveellisen ruokavalioon ja säännölliseen harjoitteluun. Muihin juomiin verrattuna Celsius on terveellisempi vaihtoehto, sillä se sisältää ainoastaan luonnollisia aineksia. Juoma ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä säilytysaineita.
Celsius ei sisällä sokeria, fruktoosia eikä hiilihydraattia vaan sukraloosia, mikä mahdollistaa vakaan insuliinikäyrän. Celsiuksen Metaplus™ sisältämän seoksen kehittäminen kesti vuosia. "
Makuja: 
Hiilihapotetut: Cola, Lemon-Lime, Appelsiini ja Metsämarja
Ilman hiilihappoa: Mansikka-Kiivi ja Persikka-Mango


Jännityksellä ootan torstaina treenejä, että pääsen maisteleen treenien jälkeen näitä. Saa nähä mitä päädyn maistamaan ensimmäiseksi. Kun oon testannu kaikkia, voisin tehdä niistä arvostelun?

Oliko joukossa joitain tuttuja tuotteita, joita sie oot testannu ja havainnut hyväksi/huonoksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti