sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Buzzador: Air wick black edition kynttilät

♫ Morning Parade- Running down with tha aisle 

Syksyn iltahämärän alkaessa minussa herää suuri tunnelmoitsija ja polttelen kynttilöitä joka ilta kotonani kevääseen saakka. Enimmäkseen sytyttelen tuoksuttomia tuikkuja ympäri kotia, mutta pidän myös paljon tuoksukynttilöistä kuten Partyliten. Välillä vain tuntuu siltä että heidän kynttilänsä olivat liiankin voimakkaita.

Pääsin Buzzadorin kautta kokeilemaan uusia tuoksukynttilöitä, Air wick black editioneja. Buzzador on markkinointikanava, jonka kautta kuka tahansa voi päästä mukaan kampanjoihin, joista kertoo ystävilleen ja jakaa omat mielipiteensä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa, keskustelupalstoilla tai blogissa. Tämä ei kuitenkaan vaadi että sinun pitäisi olla bloggaaja, mutta tämän kanavan kautta on yksi tapa osallistua kampanjoihin. Kampanjakutsut valikoidaan ilmoittamiesi mielenkiinnonkohteitesi mukaan, mutta välttämättä aina ei pääse pyydettyihin kampanjoihin.
Kampanjoissa on mielenkiintoista päästä kokeileemaan ensimmäisten joukossa uutuustuotteita, joita ovat olleet muun muassa omalla kohdallani Valio ProFeel proteiinituotteet, Dove tehohoitoaineet 1 ja 2, Veetin vahapoisto sekä Oral-B -hammastahnat, jonka mielipide on täällä.
Panostaminen buzzaamisessa kannattaa, sillä jokaisessa kampanjassa on valokuvakilpailu. Olen onnistunut voittamaan kahdessa kampanjan järjestämässä kuvakilpailussa, jotka olivat Pepsodentin valkaiseva hammastahna- sekä edellä mainittu Doven tehohoitoaine.

Buzzadoriksi liittyessäsi, voit halutetessasi lisätä minut suosittelijaksesi jota kysytään rekisteröityessäsi, nimimerkkini on Heda88.
Air wick black editionin kynttilöitä on saatavilla tuoksuissa Omena-Kaneli sekä Karhunvatukka-Viikuna. Kynttilöiden idea ihanien tuoksujen lisäksi on niiden väriä vaihtava elementti, joka luo sateenkaarivaikutelman. Värinvaihto tapahtuu pariston avulla.
Kynttilät ovat eteerisiä öljyjä sisältäviä vahakynttilöitä, joiden palamisaika on jopa 30 tuntia.
Oheishinta kynttilöillä on 6,50€, joita myyvät useimmat päivittäistavarakaupat, kuten Stockmann, K-Supermarket ja Prisma. Varoituksena kuitenkin tuoksuille yliherkkien sekä allergikoiden ei suositella käyttää tuotetta.
Laitoin pienen videonpätkän kynttilän toimivuudesta omille Instagam-sivuilleni, jonka pääsee näkemään täältä.
Plussat:
Kynttilä on tuoksuvainen, mutta siltikin sopivan mieto
Omena-Kanelista tulee jouluinen tunnelma
Kynttilänlasi ei kuumene
Sytytysaika on pitkä, joka kynttilän hintaan nähden on suotuisa

Miinukset:
Pakkauksen avattuani kynttilöistä leimahti todella vahva tuoksu. Ajattelin, että jos kynttilät ovat nyt jo näin voimakkaan tuoksuisia, kuinka voimakkaita ne ovat kun ne palavat.
Paristokäyttöinen
Lasin ympärystä vuoraava musta kehys peittää kynttilää liikaa, joka estää sen ettei väriloiste pääse kunnolla oikeuksiinsa loistaa.

(Kuvissa serkkuni Josefiina.)
Oliko joukossa muita Air wick black edition kynttilä-kampajassa mukana olleita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti