maanantai 2. syyskuuta 2013

Tiistain kuulumisia

Vapaapäivän riennoksi olen pyöräillyt ympäri kaupunkia hoidellen asioita. Piipahdin Stockalla ostamassa uuteen pyörään kettinkilukon, jotta uusi pyöräni pysyy varmasti tallessa. Lisäksi ostin uuden meikkipuuterin,  salille juomapullon ja kukkamultaa. Kyllä, multaa. Ystävät ja sukulaiset tietävät, että tämä tyttö on ennemminkin jauho- kuin viherpeukalo, mutta mie yritän parhaani jotta kukkaseni pysyisivät kauniina ja terveinä.
Varuulta ostin viinitahranpoistoainetta, jos joskus jollekin tekstiilille läikkyisi punaviiniä, saan sen helposti pois. :)
Illan ohjelmassa on suunnata mullanvaihtopuuhien ja pyykkäyksen jälkeen pikkuserkun luokse Toppilaan yöksi ja aamulla suuntaan Satsille salille Terhin kaveriksi. Ihanaa, miten liikunta onkin saanut napattua musta pienen osan täällä Oulussa, vaikka olenkin jo kolme vuotta täällä asustellut! Rovaniemellä vanhempien luo mennessä innosta soikeena lenkkeilen ja pyöräilen, mutta tähän mennessä en ole saanut Oulun suunnalta kipinää säännölliseen liikkumiseen.

2 kommenttia:

  1. Millon teet ne linkitä blogisi tulokset ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ilmeisesti mun aika toteuttaa piakkoin :D

      Poista