sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Satumetsässä

Kivaa sunnuntai-iltaa!
Käytiin tänään vähän extempro patikoimassa Johannan ja Annen kanssa Sanginjoen riistapolulla. Tässä olisi muuan kuva meidän luontopolulta. Onko joku muu oululainen käynyt tuolla? Me meinattiin ottaa makkarat mukaan, mutta päädyttiinkin vain kävelemään vaja 7 km lenkki ilman eväitä. Ainoastaan juomapaussit pidettiin ja reissuhan kesti pari tuntia taas, kiitos minun ja kameran. Onneksi ei ollut kiire minnekään, vaikka loppua kohden alkoi hieman jo hämärtää ja tuntua saavutaanko koskaan autolla takaisin.

Onko kukaan muu huomannut jo maassa puista pudonneita lehtiä, tuntenut kuinka illat ovat jo viilenneet sekä kuinka ihanaa olisi kaivaa kaapeista lyhdyt ja sytyttää tuikkuja niiden sisälle? Rakastan jokaista vuodenaikaa, mutta syksyn väriloiste lehdissä ja ympäristöstä saa mut tuntemaan aina jotain erilaista sisimmässäni. Odotan uusia syksyllä alkavia tv-sarjoja, pelkkien kynttilöiden valossa olemista, illanistujaisia ystävien seurassa, iltakävelyjä katulamppujen alla. Tervetuloa syksy! 
Tyystin teilaan mielestäni syysmasennuksen ja ajatuksen, että vaikkei pimeinä iltoina sohvalla olekaan ketään kehen nojata, on mulla aivan upeita ystäviä senkin edestä ympärillä. Olen niin kiitollinen siitä, kuinka vuosi sitten tutustuin ihaniin Anneen, Johannaan ja Elinaan ja miten olemme lähentyneet viime joulun jälkeen ja viettäneet tänä vuonna todella paljon aikaa yhdessä, jakaneet ilot ja surut ja tukeneet ja saaneet tukea toisiltamme, nauraneet melkein pissat housussa toisillemme ja suunnitelleet tulevia ulkomaanreissuja sekä vierailuja toistemme lapsuudenkoteihin. Johannan luona kävimmekin toissa viikonloppuna Kuusamossa, jäljellä onkin vierailut Kestilään sekä Rovaniemelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti