perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13.päivä


Täällä päässä ei ole vielä sattunut mitään epäonnekasta, kuten tiskikaapin ritilät tipahtaneet alas astioita nostaessa hyllylle kuivumaan, avaimet jääneet vahingossa sisälle rampatessa illan aikana pyykkituvalla tms. Mitenkä teillä muilla, varotteko tietoisesti joidenkin asioiden tekemistä epäonnenpäivän aikaan? Mie en kyllä usko tällaiseen päivään, mutta on ainakin jokin syy, mille voi syyt nakata jos sattuukin kämmäämään. :D

Tänään on ollut mielettömän mukava päivä. Vapaapäivä koostui nukkumalla pitkään, jonka syystä tuli pikkukiirus blogitapaamiselle Annan kanssa, mutta muuten päivä on ollut aivan ihana. Mieleen vaikuttaa niin paljon nämä aurinkoiset ja lämpimät syyspäivät, ettei niistä voi muuta kuin nauttia ja yrittää imeä kovasti energiaa itseensä.
Tällä viikolla on ollut muutenkin nyt neljä vapaapäivää, joihin on mahtunut paljon. Tiistaina näin ala-astelaista luokkakaveriani, jota olen siis nähnyt viimeksi 4.luokalla. Hänen kanssaan menimme Robert's coffeehen juttelemaan ison kaakaon ja suolaisten kera, josta pyöräilin tapaamaan personal traineriani. Keskiviikkona olin kampausmallina Kérastasen koulutuspäivillä, josta on tulossa oma postauskin. Odotan sähköpostiini vain erään toisen mallin poikaystävän ottamia kuvia. Rakas ystäväni Emmi oli pari päivää aiemmin tullut Helsingistä Ouluun ja tulikin tapahtuman jälkeen luokseni yötä. Torstaina käytiin juoksu-kävelylenkillä, jonka jälkeen mentiin hänen mummillensa syömään.

Viikkoon on siis mahtunut paljon erilaisia näkemisiä ja kivoja uusia juttuja. :)
Huomen aamupäivästä suuntaan pyörällä keskustaan töihin ja illalla töistä päästyäni pyöräilen Kastelliin serkkutyttöjen luokse yötä. :)

1 kommentti:

  1. Vitsi, oli varmasti huikea päivä! Taisit saada aikamoisen kampauksen? ;)

    <3 IS

    VastaaPoista