perjantai 27. syyskuuta 2013

Kampausmallina

Ystäväni Maria otti JöröJukasta minuun yhteyttää reilu pari viikkoa sitten, olisinko kiinnostunut tulemaan kampausmalliksi Kérastasen styleing koulutuspäivää varten. Hiuksiani ei leikata, värjäys voi olla mahdollinen, mutta pääpaino on kampauksessa. Olin heti kiinnostunut, sillä en koskaan aiemmin ole ollut hius- tai kampausmallina. Loppukysymykseni tosi saivat minut hetkeksi jännittämään. Kysyin nimittäin kuinka minun täytyy valmistautua ja sain vastaukseksi pukea siistit mustat vaatteet sekä korkokengät. "Pitääkö mun kävellä siellä?!" kysyin pelästyneesti ja vastaus oli "mahdollisesti". Suostuin siitäkin huolimatta ja meninkin päivää ennen tapahtumaa H&M -vaatekauppaan. Arvatkaa kuka selviytyi 15 minuutissa löytämään vaatteet+kengät sekä sovittamaan ne? Minä! Tein elämäni enkat. Oli pakko ostaa uudet korkokengät sillä en kehdannut lähteä aivan hirveessä kunnossa olleissa vanhoilla paljon matalemmilla koroilla tuijoteltavaksi. 

Olen pantannut tätä postausta siitä syystä näin pitkään, sillä olen odottanut toisen mallin poikaystävältä kuvia tapahtumasta, mutta niitä ei ole vain kuulunut, joten omalla kamerallani otetut kuvat Marian taltioitamana saavat tässä postauksessa riittää. Mikäli saan kuvat jossain vaiheessa, tulen jakamaan niitä myöhemmin lisää. :)
Pusero, housut, korkokengät-H&M
Tiistaipäivä koitti ja saavuin JöröJukka -kampaamoon yhdeksi. Pian alkoi saapua paikalle kolme muuta mallia. Kaikille meille tehtiin kampaamossa pohjatyöt. Muiden tyttöjen hiukset pestiin ja kuivattiin sekä tehtiin alustavat pohjikset. Maria värjäsi kouluttaja Jussin toiveesta tyveni ja latvat saivat kirkastavaa antavaa hoitoa. Pesun ja kuivauksen jälkeen Jussi alkoi tuperata hiuksiani suoristuraudalla, joka on hänen oma kehittämä metodi.
Kun olimme valmiit, lähdimme Jussin kyydillä Radisson Blu hotellille. Kannoimme kampaajille tarkoitetut näytetuotteet sisälle ja järjestelimme tavarat pusseihin asiakkaiden, eli kampaajien, penkeille. Saatuamme tavarat pusseihin, menimme hotellin ruokasaliin syömään meille tarjotut Caesar salaatit. Salaatit olivat todella maukkaat, ehkä parasta salaattia jota olen maistanut.

Koulutus alkoi kokoustiloissa illalla klo 18 ja eri kampaamojen työntekijöitä saapui paikalle. Tarjolla oli kuohujuomaa, kahvia ja pientä suupalaa. Kippistimme myös mallien kanssa ennen illan alkua purkamaan pois mahdollista pientä jännitystä.
Kérastase styleing koulutuksessa Jussi kertoi uusista Kérastasen tuotteista, joita aikoo illan aikana käyttää meidän hiuksissamma luodessa kampaukset. Uudeksi keulakuvaksi Kérastasen Couture styleing- sarjaan oli valittu muoti-ikoni Kate Moss.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lyhyiden hiusten mallissa haettiin nostetta sekä kuohkeutta
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 Puolipitkissä tehtiin sormikiharat
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 
Toisessa puolipitkässä tehtiin klassiset kiharat kiharruspuikolla
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 
Minun hiuksiini nostatettiin astetta rokimpi kampaus. Juju kampausta rakentaessa piili tupeerauksessa, joka tehtiin siis suoristusraudalla.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Oli huiketa ja jännittävää päästä mukaan tällaiseen tapahtumaan. Kuka nainen ei nauttisikaan siitä kun hiukset saavat ammattilaisen otteissa rentoutua.
Saimme myös erittäin ihanan goodiebagin, jossa oli muun muassa tilaisuudessakin esiteltyjä tuotteita.
Image and video hosting by TinyPic
Kiitös JöröJukan henkilökunnalle ja Jussille sekä ihan loistaville mallitytöille, joiden kanssa oli ihan huippua tuona iltana! 

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, oli varmaan jännää olla mallina! :) Mihin postaukseen muuten otit kuvia sen sun kummitytön kanssa joku aika sitten? :) Oon odottanut sitä, muttei sitä ehkä vielä oo tullu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Se postaus on tulossa tässä! Tarkoitus oli kuvasta asiasta video kummitytön kanssa, mutta esiintymisjännitys laitto homman mönkään, joten kirjallista versiota on tulosssa. :) Anteeksi kovasti kun oon ollu tällänen laiskiainen.

   Poista
 2. Oli varmasti huippu päivä! Mitä olet tykännyt tuotteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shampoosta ja kiiltoa antavasta hiuskiinteestä (pienempi pullo) oon tykänny. Käytän erityistapauksissa yleensä lakkaa, joten en osaa sanoa hiuslakan (isompi pullo) tehosta vielä. Myös hiusnaamio odottaa korkkaamista, uskon lumoutuvani kyllä sen antamiin vaikutuksiin. :)

   Poista