tiistai 10. syyskuuta 2013

Blogit

Innokas lukija tiedustelikin minulta, koska julkaisen kiinnostavimmat blogit, joita on saanutkin linkkailla pitkin kesää postauksen omaan kommenttilaatikkoon.
Postauksesta erottui edukseen muutama seuraavaksi mainittu blogi, joihin pääset klikkaamalla osoitetta. :)

Jasmin-Sofi
"19 vuotiaan tytön lifestyle blogi tyylistä, loputtomista vaaterakkauksista ja muista elämän timanttisista asioista. Ruudun toisella puolella höpöttelee 157 cm pitkä naisenalku."

Tia's little life
"16vuotiaan rovaniemeläistytön normaali lifestyle blogi, kerron omista päivistä, mielipiteistä ja ties mistä milloinki :) teen myös välillä erikoispostauksia jos on aiheita!"

ThameaAmelia
"Kohta 17 vuotta täyttävä tyttö Länsi-Suomesta kirjoittelee elämästään.
En ole vielä kauan blogia pitänyt, joten postauksia ei ole vielä kauhean montaa kertynyt! :-)"

Saijis
"19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)"

Dear Soulmate
"Moikkamoi! Olen Anna, täytän 23vuotta. Rovaniemeltä muuttanut viime vuonna Ouluun. Blogini on lifestylen tyylinen. Sisältää mm. kuulumisia, musiikkia, ruokareseptejä, päivän asukuvia, sisustusjuttuja, reissukuvia, bilekuvia jne. Kaikkea mahdollista siis. Laidasta laitaan. :) Lähellä sydäntä on tatuoinnit, lapset, sushi ja valkkarit ;)"


Hanilo

"Blogia kirjoittaa reilu parikymppinen pääkaupunkiseudulle pohjoisesta muuttanut neiti. Postailen pieniä palasia elämästäni ja ajatuksistani. Arjen vastapainoksi inspiroidun skandinaavisesta sisustuksesta, tyylikkäästä pukeutumisesta ja romanttisista kampauksista. Haaveilen matkustelusta, rentoudun shoppailun ja kynsien koristelun sekä DIY-projektien parissa."

Tuuli Emilia
"sekoitus lifestyleä, valokuvausta ja fiilistelyä. Isot ja laadukkaat kuvat! :-)"

Lumetta
"25-vuotiaan oululaisen naisenalun elämää sanoin ja kuvin."

5 kommenttia: