tiistai 17. syyskuuta 2013

Blogimiittailua

Perjantai 13.päivä. Se niin sanottu epäonnenpäivä. Aurinko paistaa lämpimästi, ihmiset hymyilevät kaduilla, takki tuntuu ihan liian kuumalta päällä, uuden tuttavuuden tapaaminen- musta tää on kaukana epäonnisesta päivästä. :D

Olen perusluonteeltani uusien ihmisten kohdalla aika ujo ja hiljainen, enemmän tutkiskelen ja kuuntelen. Ikinä en lähtisi sokkotreffeille, mutta jotenkin tuntui erittäin luontevalta sopia oman blogin lukijan kanssa kuvaustärskyt. Tein vastikään postauksen blogeista joihin kiinnostuin ja siellä joukossa oli Anna. Itseasiassa jo kesän lopulla Anna ehdotti kiinnostaisiko lähteä kuvailemaan joku kerta.
Idea tuntui tästä "tuttuun ja turvalliseen" tottuneeseen tosi kivalta ja päivä saatiin lyötyä lukkoon viime viikon perjantaille. :)

Tavattiin Torikadulla sijaitsevan Yuki- sushiravintolan edustalla, (minä viisi minuuttia myöhässä, jota kovasti pahoittelin sillä en myöhästele koskaan-kiva ensivaikutelma!) jossa Anna käytännössä ohjasi mua miten siellä toimitaan, sillä mie olin siellä ensimmäistä kertaa. Tilattiin päivän lounas, joka sisälsi misokeiton(nam!), vihreän teen ja lautasellisen erilaisia susheja. Me rupateltiin siinä ruokailun ohella kaksi tuntia- taidettiin tulla aika hyvin juttuun? Tuumittiin sen jälkeen pitäisikö lähteä valumaan kohti Ainolanpuistoa, sillä Annalla oli vielä myöhemmin meno ystävänsä tupareihin.

Mulla oli todella kiva päivä ja Anna oli todella mukavaa seuraa. Jännä, miten täysin tuntemattoman kanssa voi synkata välittömästi ja miten voi olla täysin omaitsensä. :)

Valmistautukaa kuvasatoon!Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Pusero-H&M/ Farkut- GinaTricot/ Kengät-H&M
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömiä kuvia! varsinki nuo mihin tuo aurinko tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) niissä on kyllä oma tunnelmansa :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia valitsit tähän! :) Ja niin mukavasti kirjoitit. Mutta hei oli kivvaa ja niin ku puhuttiin, että toistikkin uusiks. ;)

  VastaaPoista