torstai 15. elokuuta 2013

Ripsetön

 Keskiviikkoiltoja!
Viimeistä yötä viettelen täällä Rovaniemellä äitin ja iskän luona. Huomenna juna kuljettaa minut takaisin Ouluun, mutta vain yhdeksi yöksi sillä lähdetään Annen, Elinan ja Johannan kanssa Kuusamoon viikonlopuksi Johannan vanhempien luokse. Luvassa on ehkä marjastamista (apua) sekä patikoimista. Jälkimmäistä en ole ennen kokeillut ja se hieman jännittääkin näiden himosporttisten mimmien seurassa kokea!
Oikeastaan on hyvä aika lähteäkin jo takaisin Ouluun, sillä mun ripset ovat viime perjantai-illan kutituskohtauksen jälkeen hieman rapisseet pois ja tänään sain kaikki loput pois. Tiedän ettei niitä saisi itse ottaa pois, mutta ne lähti loppupeleissä aika helposti irti kun nätisti räpläsin niitä. 
On nimittäin aika alaston olo, kun ei ole ns. silmiä päässä. Viimeksi huhtikuussa ripset tippuivat samalla tavalla kokonaan pois. Jolloin ensimmäistä kertaa 7 kuukauteen piti tarttua ripsiväriin kiinni! Olihan se aika kamala huomata, kuinka lyhyet omat ripset olivat! Tällä kertaa ei näky ollut kovin iloinen.
Mielestäni näytin paremmalta ilman ripsiväriä kuin sen jälkeen, kun olin lisännyt näihin kynysiin ripsiin värin. Muistan kuinka omat ripseni olivat ihan ok pitkät ja kaarevat ennen kuin laitettiin mulle ripsienpidennykset.
Olisi hyvä ostaa ripsiseerumia joka vahvistaa ripsiä. Muutama tuttu on suositellut RevitaLashia, mutta sen arvokkaan hinnan vuoksi olen jättänyt sen toistaiseksi ostamatta.
Uusista ripsienpidännyksistä olisi varmasti korkea aika pitää hieman taukoa, jotteivät nuo loputkin lähde. Kalju en sentään halua olla! 

3 kommenttia:

 1. Voin kyllä suositella revitalashia! Nimittäin minun äiti ja sisko käyttää sitä, niin niillä on toiminu molemmilla. Pituutta tullu huimasti ja ripset on edelleen omannäköiset sekä luonnolliset. Laskin kerran, että sen käyttö tulee edullisemmaksi entä laitattaa ripsienpidennykset ja käydä joka kk huollossa. :)

  Mullakin oli nyt kesällä ekaa kertaa kk verran ripsienpidennykset, niin onneksi ei käynyt omille ripsille mitään. Tuntui lähinnä, kuin ne ois vaan kasvanu :D tsemppiä sulle ripsien kaa!

  VastaaPoista
 2. Moijj :)

  Millanen kutituskohtaus sulla tuli? Siinä nimittäin saattaa katketa aika paljo niitä omia ripsuja jos hankaa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ennen aikamoinen silmien hankaaja ja kun laitoin ripsienpidennykset, jännitin sitä pystynkö lopettamaan hankaamisen. En ole hangannut silmiä kertaakaan.:D Eli pystyin siihen.

   Mulla vaan alkoi nukkumaan laittaessa kutittaamaan, kuin olisi roska silmässä ja ripsi. Ripsirivistön keskellä oleva ripsitupsu tuntui jännältä. Siihen tyveen hieman sattui. Se ehkä laukaisi sen kutinan. :/

   Poista