tiistai 27. elokuuta 2013

Ranskalainen manikyyri pienellä piristyksellä

Lakkasin viime viikon lauantaina pitkästä aikaa koristeiden kera kynteni. Ammattini puolesta en voi pitää pitkiä kynsiä enkä lakkaa, joten nyt loman aikana olen nauttinut saadessani pitää pitempiä kynsiä ja lakkailla niitä. Viime vuosina en ole kovin aktiivisesti ajatellut lakkauksia. Tuntuu jotenkin turhalta lakata (ja jopa hifistellä) viikonlopun tullessa, jos jo sunnuntai-iltana kynnet pitäisi puhdistaa? Toisaalta kaipaan sitä kun tein paljon konad-laatoillani erilaisia kynsiä. Onneksi aina silloin tällöin saan tehdä niitä ystävilleni tai serkkutytöille. :)

Mutta tosiaan takaisin siihen viime lauantaihin. Keräillessäni sunnuntain blogikirppikselle myytävää, huomasin kynsilakkalaatikkoni. Valitessani laatikosta pois vähemmälle käytölle jääneet lakat, näin pohjalla myökin vähälle käytölle jääneen joskus blogiarvonnasta voittamani kynsikoristepussukan. Päätin siinä samassa laittaa kynteni kuntoon edes vajaaksi viikoksi, sillä viimeinkin keskiviikkona alkaa työt ja loma loppuu. :D Lakkasin ranskiksen osuuden vapaalla kädellä, joten tulos ei ole aivan täysin suora. Toisaalta ehkä se on yks mun tavaramerkki, en osaa mm. leikata paperia, piirtää kynällä suoraan, joten tämä nyt lähinnä naurattaa jos oisin saanut kaikki suoraan. Keskisormen kynsi on aina haaste. Let's face it, sormi on vino, joten kynnen viilaus ja sen lakkaus on aina pielessä.

Näin lakkasin kynteni:
-pohjaksi pari kerrosta kirkasta lakkaa
-kynnenkärjet valkoisiksi
-kerros kirkasta lakkaa
-koristekynsien sivulle kevyesti kirkasta lakkaa, johon nostellaan pinsettien avulla kynsikoristeita
-lopuksi vielä pari kerrosta kirkasta lakkaa, jotta koristeet eivät irtoa tai tartu ikävästi vaatteisiin

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Mulla ois sulle postausehdotus :) Musta on tulossa kummi mun ystävän lapselle tässä parin viikon sisällä ja se on musta tosi ihanaa! :) Ois kiva kuulla muidenkin kokemuksia kummiudesta. Ainakin serkkutytöistä oot maininnut ja muistelen että ehkä joskus kummitytöstäkin? Onko sulla kummilapsia ja jos on niin kuinka monta? :) Voisitko kirjoittaa siittä postauksen, minkälainen kummisuhde sulla on sun mahdollisiin kummilapseen/lapsiin? oisin tosin ilonen! :)
  T. tuleva pikkuprinsessan kummi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistava idea! Tuun toteuttaan tämän loppuviikosts :) jos tulee etityiskysymyksiä, niin kysy vain :)

   Poista