lauantai 3. elokuuta 2013

Qstockin ulkopuolella

Mie en tänä vuonna mennyt Qstockiin, sillä mulla oli perjantaina iltavuoro, eikä mun tilipussi löysyttänyt nyörejäkään moiselle huipulle festarille! Lauantaina tyttöjoukko Rovaniemeltä rantautui mun yksiöön valmistautumaan Qstockia varten ja haikein mielin vaihdettiin Reetan kanssa katseita, kun muut lähtivät niin kesäisen värisinä ja iloisina festaroimaan, kun minä jäin parvekkeelle aurinkoa palvomaan. :(

Oltiin sovittu kuitenkin Terhin kanssa aiemmin, että mennään alueen ulkopuolelle kuuntelemaan musiikkia. Ilta kahdeksan aikaan oltiinkin lähellä päälavaa istuskelemassa ruohikolla (mun tuomien pyyhkeitten päällä) ja katsottiin hieman humaltuneita ihmisiä sekä tenuja a.k.a teinejä, jotka juoksiva meidän takaa kävelleen JukkaPojan luokse pyytäen yhteiskuvaa. Mua kieltämättä pisti tympäsemään edellämainitun välinpitämätön ele kieltäytyä, mutta tyttöjen pari kertaa kinuessa pliispliis-meiningillä kuvaa, hän pysähtyi sekunniksi jatkaen sitten kaverinsa kanssa matkaa kenties hotellille tai juna-asemalle, no jonnekin. Tyttöjen edelleen roikkuessa perässä, muutama muukin tenu lähti kiireen vilkkaa juoksemaan perään.
Toisaalta tuon kieltäytymis-asenteen ymmärtää. Paikalla on kymmeniä tuhansia ihmisiä ja jos alat siinä pysähdellä, niin ethän sie pääse koskaan paikkaan X.

Hetkeä myöhemmin alueelle tuli auto ja alettiin siinä Terhin ja K:n kanssa miettiä, kukahan nyt tulee. No Cheek tietenki. :D Tuli varmaan kattomaan pari muun artistin keikkaa. Tietenkin taas pikkutytöt juoksivat Vip-aitiolle vievän kyltin kohdalle huutamaan Cheekille kuinka se on ihana, ja niinhän se onki. :D

Mie näin paria luokkalaista ja Annia a.k.a nutturapäätä! Olisinhan mie mielelläni ollut tuolla sisäpuolella, sillä siellä oli niin törkeen hyvät esiintyjät kuten Elokuu, Katatonia ja Him. Mutta meni se näinki. Eput kuultiin tuohon kaikkein selvimmin ja vähän tuli pienessä äänessä sanoja laulettuakin.

Rollotytöt eivät kuitenkaan jääneet illan pääesiintyjän, Himin, keikkaa kuuntelemaan ja lähdettiin sitten yhdessä tallustelemaan luo. Vaihdettiin baarivaatteet päälle ja käveltiin ihanan ukonilman ja salamoinnin alla, kunnes päästyämme Ainolan puiston alkupäähän festareiden loppumisen kunniaksi alueella alkoi upea ilotulitus! Tuli sydämen muotoisia ja niitä perus raketteja. Oli kyllä jännä kävellä näiden kolmen sääsekamelsan keskellä Gloriaan! Mutta niin huippuilta oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti