torstai 22. elokuuta 2013

Muikeet pirkot maalla + video

Tässähän ollaan melkein reaaliajassa, no ei sentään aivan mutta melekein!
Viime viikonloppu vietettiin Kuusamon rauhaisissa maisemissa Johannan lapsuudenkodin ympärillä. Saavuttuamme illalla, oli Johannan äiti tehnyt lohisoppaa ja sekä marjapiirakkaa, syöpästiin ja mentiin ulkosaunaan rentoutumaan. Lauantaina matkattiin Kylmäluomalle ja patikoitiin 9 kilometriä. Otettiin mukaan Rippe-hauva. Mun ansiosta laavulle matkaaminen, eli 7km vei ajastamme varmaan 2-2½ tuntia. Se ei johtunu että kunto ei ois kestäny, vaan matelin kamerani kanssa jonon perällä. Illemmalla mentiin kesäköökkiin wokkaileen ja myöhemmin paistoin tytöille lättyjä kera vadelmien, mansikoiden sekä kermavaahto-rahkan. Vatsat pulleina otettiin vähän lepiä ja sujahdettiin lauantaisaunaan.
Kirjottelin molempina iltoina päivän tapahtumiin nojaamat adjektiivi-tarinat, joita naurettiin nukkumaan mennessä. Tiedä siitä oliko ne oikeesti hauskoja vai väsyttikö meitä. Musta noi tarinat on niin huikeita! Kerran tein mummun synttäreillä sellasen, johon kaikki sukulaiset oli lisätty ja salaa kysyin jokaiselta jonkun adjektiivin, jonka lisäsin tarinaan ja näin saatiin mummun synttäreiden kunniaksi huumoripohjainen puhe.
Sunnuntaina aamulla herättyämme ja aamupalat syötyämme, korjattiin pedit ja pakattiin kamat ja lähdettiin ajamaan takaisin Ouluun. Paluureissun kohokohta oli nähdä paikkakuntakyltti omalla sukunimellä, josta oli pakko ottaa myös kuva. :D

 Mie nappasin viikonlopuksi mukaan korttelihaipakasta ostamani 55-250mm putken ja kuvasin sillä 90% meidän viikonlopusta (loput 10% peruskitillä). Hemmetti tuo uus putki on mahtava kapistus! Tällä saa zoomattua niin kauas ja edelleen kuva on tarkka kuin ruoto (no enpä tiiä mistä tuokin tuli)! Vajaa 300 kuvaa tuli räppästyä ja tuskan sekä hien ryöppäämänä valittin joitain julkaisukelpoisia otoksia tänne. Kuvasin myös videon, niin kuin meidän Málagan reissulla (josta on edelleen tulossa viimeisestä päivästä tarinanpätkä, hävettää että se vain venyy..) ja videolla näkee tarkkuuden muun muassa siinä kun järvelle kohdistettuun kalastajamieheen on zoomattu.

Pidettiin tänä iltana tyttöjen kans mun sohvalle tiiviisti vieritysten istuessa ensi-ilta meidän uudelle videolla. :D Hahhha! Suosittelen, että käytte veskissä ennen sen katsomista!
Kommenttia videosta, mitä tykkäätte? :)
//EDIT//: Sanokaa että tuo video toimii! Mulla se välillä näkyy kun katon sitä täällä toisella käyttäjätunnuksella mutten tämän blogin tunnareilla.. Oon jo yli tunnin koittanu tapella noitten asetusten kanssa, mutta eipä noihin tekijänoikeuksiin voi itse hirveesti vaikuttaa. ://
 Nyt meen kyllä nukkuun (klo2:30)

//EDIT2//: Nyt on videoon vaihdettu musiikit intron jälkeen, toivottavasti nyt näkyy! :


11 kommenttia:

 1. Upeita kuvia kerrakseen! Tekee oikein hinku päästä itsekkin tuollaiseen paikkaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla sielu ja mieli lepää! On aina ilo huomata että ympärillä on vielä ihmisiä, jotka arvostavat luontoa ja tämmöistä pientä eräilyä. :)

   Poista
 2. Ei näy video :(
  Hyviä kuvia! Mullaki on zoomi-putki ja se on kyllä kätevä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onneksi näkyy. :)
   Reissuilla tuo putki on varmasti ihan korvaamaton! Innolla ollaan jo vähän tyttöjen kans suunniteltu ens kevään reissua ja sinne tulee kyllä otettua tuo putki! :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia taas kerran! Harmi vaan, että video ei näy :/ "estetty maassassi tekijänoikeusseikkojen vuoksi" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nyt se onneksi näkyy, ainakin toistaiseksi. :D

   Poista
 4. Mitä nuo biisit on tuossa videolla? Ihania :)
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lukee kyllä tuossa videon lopussa ;) alku on Reino and the rhinos-aurinko, kaks muuta on Elokuun Ota omena ja Happamia marjoja

   Poista
  2. Joo ehin kirjottaa tuon kommentin ennenkö tuo video loppu.. :D just olin lähettäny sen niin hoksasin ne :D Mut tosi kivoja ja sopii hyvin tuohon videoon!
   -katja

   Poista
  3. Ei se mittään. Pikku innostuksissaan sitä itekki tullee välillä tehtyä äkillisiä siirtoja. :) Kiitos murunen <3

   Poista
 5. Niin ihania kuvia, mutta niitähän tulee hyvässä seurassa. ;)

  Huippu video myös. :)

  <3 IS

  VastaaPoista