torstai 29. elokuuta 2013

jos olet tyyni, ootko iloinen

Mun aivotoiminta ei vain pelitä enää. Eilen alkoi työt vanhassa työpaikassa, jee! Uusia muutoksia oli tullut ja niiden sisäistäminen meni kaaliin aika hyvin. Tänään oli enemmän varmistelua asioista ja lounaan alkaessa maksupääte vastusti. Jos en ihan valehtele liikaa, niin joka kymmenellä jos niinkään usealla kortin luku onnistui. Siinä vaiheessa tuli erittäin tutuksi kysyä sattuuko olemaan käteistä tai muussa tapauksessa pyytää jättämään opiskelijakortti pantiksi siihen asti että on käynyt maksamassa.
Homma alkoi onneksi pelittään jonkin ajan kuluttua, mutta ensimmäinen reilu tunti tuntui erittäin hitaalta ja asiakkaat ihmettelivät mikä on vikana. Onneksi se oli maksupääte eikä "uusi työntekijä". :D HAha! Voin sanoa, että kyllä se sormi välillä hakee esimerkiksi sitä 'kahvi mukaan' -nappia , sillä kassanäyttöön on tullut uusia tuotteita ja osa niistäkin on aivan turhia! Lisäksi osa napeista on eri ohjelmien takana ja sormia hakee taas, missä lukee 'laku'. :D Esim. Ruoka-valikon takaa aukeaa mm. jälkiruoka ja Juoma-napin kautta lisäjuoma jne. :D

Uusia muutoksia on esimerksi iltaruoka. Lounas on normaalista 10.30-14, mutta sen jälkeen tulee uudet ruoat kello 18 asti. Iltavuorossa ollessa mie oon yksin siitä klo 15 asti sinne 19.30. No ei kukaan tee varmaan mitään tällä aikatiedolla, mutta havainnollistinpa tämän kuitenkin.

(Tässä välissä kävin muille nettisivuilla ja arvaatkaapa katkesko ajatus ja koko homman pointti? :D Ehkä mie saan sen vielä kiinni.)

Mietin ja ihan vähän jännitin, miten tuun selviin iltavuoroista kun vastaan itse koko kahviosta. Hyvin oon klaarannu illan. Toki onhan se sellasta ekstrahommaa ja ylimääräistä työtä, joka väkisin vetää vähän ylitöiksi kun on saanut puljun kiinni ja alkaa astioiden pesu ja kassan lasku.
Mie kuitenkin tykkään olla tuolla töissä ja oikeastaan on mukava että sain uusia haasteita tähän syksyyn. Aamuvuorossa on pari mukavaa puolta verrattaessa iltavuoroon. Aamussa on toinen työntekijä, jonka kanssa voi jutella sekä pääsee aikaisin kotiin touhuamaan muuta. Iltavuorossa on yksin ja asioita, joita pitää ehtiä tekemään ennen sulkua, mutta myös paljon itsenäistä tekemistä. Viihdyn molemmissa vuoroissa yhtä paljon, loppupeleissä kun iltavuoro ei kestä kuin sinne puoli kahdeksaan. :)

Tänään mulla oli poikkeuksellisesti 10 tunnin päivä ja se kieltämättä tuntuu päässä ja jaloissa. Päässä pyörii vain numerot ja sormi on hakannut kassannäyttöä kovaa, jalat huutaa jalkahoitoa ja silmät pyytävät päästä lepäämään. Oon ollut kotona jo neljä tuntia ja vaikka vannoin etten avaa tänään konetta, täytyi se petollinen vaihe tehdä siltikin, sillä lähetin siskolle kuvia.

Mun oli tarkoitus tulla sanomaan rivi pari tekstiä ja liittää Sulo-koirasta kuvia. Mutta miten kävikään? Tulin puhumaan tänne itsestäni ja töistä ja senkin kuvan minkä liitin oli minusta itsestäni.

Huomenna mulla on vapaapäivä. Meen aamulla Terhin kanssa salille ja aamu 10 aikaan tulee kummityttö kylään! Viestittelin pari päivää sitten, haluaisko neiti tulle ja vastaus oli pitkä jooooooo! Huominen päivä tietää ainakin neidin toiveesta leipomista. Katsotaan mitä muuta keksitään. Erään lukijan postaustoiveen aattelin Ellen kanssa toteuttaa. :)

Nyt hyvää yötä! :)

2 kommenttia:

  1. Viikko sitten päädyin blogiisi ja kylläpä vain tempaisi mukaansa :) Ahkerasti olen kahlannut kirjoituksiasia ja tykästyin todella! Vaikutan ihmisenä todella sydämelliseltä ja se todella välittyy postauksistasi! Itsekin asun samalla paikkakunnalla, joten mukava lue "paikallista". Kiitoksia siis ihanasta blogista ja ehdottomasti jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan uskomattoman ihanasta viestistäsi. Tällä jaksaa porskuttaa eteenpäin pitkään. :) kivaa syksynalkua! :)

      Poista