tiistai 20. elokuuta 2013

Hymy hyytyy


Pientä hiljaisuutta viikonlopun jälkeen on ollut. Pelkään että mulle on tulossa syysmasennus, vaikka innolla ootankin syksyä ja sen tuomia tunnelmallisia iltoja ja lämpöistä pukeutumista. Eilen aloin päässä miettiä niitä rästiin jääneitä juttuja, joita tänne tulisin kirjoittaa. Aloin jopa pohtia vakavasti lopettamista, tuntuu etten saavuta mitään, vaikkei se olekaan päätarkoitukseni tässä. Omaksi iloksenihan tätä kirjoitan ja kurkkaan silloin tällöin katselemaan muistoja arkistoista ja vanhasta blogista menneitä vuosia.
Mutta se siitä! Jätän märehtimiset mielummin itselleni kuin vaivaan teitä niillä.
Käännetään alakulo siis nauruksia ja katsellaan pikkupätkiä. Onko teillä joitain omia lemppareita, jotka piristää ja jaksaa naurattaa aina? Mulla toimii erittäin hyvin myös Sami Hedbergin Kuntosali ja Huips-sketsit. :D


Hilly ja Hannah Hindi siskoksien videoparodioihin törmäsin joskus viime vuonna sattumalta. Tämän ensimmäisen olenkin aiemmin linkittänyt, mutta jatko-osan katsoin vasta eilen. Musta nää on niin hauskoja ja hyviä, että ootan aina innolla uusia pätkiä. :D

6 kommenttia:

 1. Voi ei älä edes mieti lopettamista!
  Mähän lopetin vuodeksi ja mua kaduttaa hirmuisesti, koska en saanut sitä vuotta tavallaan talteen mihinkään (kun en päiväkirjaa kirjoita ja koneella olevia kuvia tulee harvemmin selattua).

  Mua piristää aina ainaskin nää;

  http://www.youtube.com/watch?v=tt4xhG6-_Y4

  http://www.youtube.com/watch?v=0ssxF8EaMO0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Tänä vuonnakin piti tosi kovasti miettiä, että missä olin ja mitä tein viime juhannuksena, ja koska en muistanut kävin tarkistamassa sen viime vuoden kesän merkinnöistä ja pulma ratkesi. Oli mukava käyä verestämässä muistoja. :)

   HAHa :D Tuo muurahaisjuttu oli täysin uus! :D:D

   Poista
 2. Nouu et kyllä lopeta! Älä ees mieti koko asiaa :( Nyt unohdat mielestäs tommoset ja jos tuntuu siltä, että tarviit aikaa niin pidä breikki. <3 Pieni aikalisä voisi tehdä vaan hyvää, mutta älä missään nimessä lopeta. Tuut vielä katumapäälle ;)

  Hahaa tässä linkki mikä ainaki minua naurattaa!

  http://www.youtube.com/watch?v=dtNTg4b-VL8

  VastaaPoista
 3. Voi älä lopeta! Sulla on tosi kiva blogi, ihania arkipäivän postauksia :-) Oon lukenut sun blogia jo kauan ja nyt oli pakko kommentoida, että jatka ihmeessä! Vaikka vähän harvemmin :-)

  VastaaPoista
 4. Hei, tein blogiini postauksen suosikkiblogit. Laitoin blogisi kuvia sinne. Toivottavasti ei haittaa :) postauksen voit käydä lukemassa: http://layrn.blogspot.fi/2013/08/suosikkiblogit.html

  VastaaPoista