lauantai 27. heinäkuuta 2013

Unikeonpäivää kaikille Heideille!

♪ One Direction- Best song ever  

Aurinkoista ja mitä ihaninta lauantaita teille kaikille!
Mulla loppui uni aamu seitsemältä, vaikka takana on vain liki kuuden tunnin yöunet takana. Helteiden myötä asuntokin on aika lämmin, joten sanotaan sitten näin että lämpö herätti minut. Päätin nousta siltä seisomalta ylös ja nousta keittämään aamukaakaot ja ottaa palan töistä saamaani sisäbanaani-valkosuklaa-kinuski pannukakkua. Yritän tässä olla tuntematta huonoa omaatuntoa syömällä noinkin makeaa namia, sillä oon aika rankalla kädellä torjunut viimiset viikot kaikkea roskaa pois mun ruokavaliosta, joiden on huomannut tuottaneen tulosta. Alkuvuoden herkuton puolivuotta kosahti parin kuukauden kohdalla ja pudotettuista kiloistakin napsahti vaa'an mukaan aikalailla kaikki takaisin. Niin se vain on, että otat palan pullaa, kohta toisen niin heti on miljoona kiloa puntarin mukaan tullut keholle. Täytyy vain pitää mielessä kultainen keskitie ja sallia silloin tällöin pieni annos makeaa, eikä mahan täydeltä, eikö? ;)

Mutta itse aiheeseen takaisin. Tänään on Heidin, Unikeonpäivä. Niimpä toivottelen kaikille kaimoilleni oikein hauskaa nimipäivää! Mie oon pienestä asti saanut nimpparilahjoja, mutta luultuani kasvettua isoksi tytöksi ajattelin sen ajan jo loppuneen viimeistään tänä vuonna. 

Kuinka ollakaan, sain eilen postin mukana kirjelähtyksen siskolta Turusta sekä siinä samassa hänen anopiltaan Raumalta. Kääreestä putkahti esiin pussukka, jonne ei aivan järjestelmäkamera mahdu, mutta enköhän keksi jotain kivaa laittaa pussin sisälle. Myös pieni Home made- laatta KodinOnnesta. :)
Ihastuttavin oli kuitenkin kortissa lukeva runo, viesti oli niin totta ja sai mut hymyilemään entistä enemmän. 

Tässä parin tunnin päästä tulee kavereita Rovaniemeltä yökylään, sillä Qstockin toinen päivä ajaa heidät festaroimaan. :) Itse en hankkinut tälle vuodelle lippuja niukan rahatilanteen vuoksi. :D Harmittaa kyllä, sillä mm. Him ja Katatonia ois ollu kiva käydä tsekkaamassa. Mutta Terhin kanssa on aikomus mennä sinne ulkopuolelle nurtsille istuskeleeen ja illalla Rollotyttöjen kanssa tanssimaan kaupungin yöelämään. :)

 "Onni on kuin perhonen. Jos sitä ajaa takaa, se lentää ulottumattomiin. Mutta kun istuu rauhassa aloilleen, se saattaa laskeutua luo." -Nathaniel Hawthorne-

"Happiness is like a butterfly which, when pursued, is always beyond our grasp, but, if you will sit down quietly, may alight upon you."

2 kommenttia:

  1. Tuo kultainen keskitie olisi hyvä oppia kyllä itsekin... Mut kerran sitä vain eletään, ja jos joskus haluaa ottaa pienen palan sijasta iiison palan (tai vaikka kaks isoa:D) niin eipä siihen kuole :) oot kaunis ja sympaattinen tyttö, ja siihen ei vaikuta pari tullutta tai mennyttä kiloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista. :) Sait mun suupielet ylös. :) Niin eihän sillä painolla niinkään ole merkitystä, vaan että itsellä on hyvä olla ja on sinut itsensä kanssa. :)

      Poista