lauantai 6. heinäkuuta 2013

Reissuvideo!

Rankkaakin rankempi työviikko vetelee viimeisiä ponnistuksia! Vielä huominen ja seitsemän päivän työsarka on purkissa. Ensi viikolla koittaa muutama vapaapäivä, joina koitan kerätä itseni täyteen uutta energiaa jaksamaan seuraavat viikot.

Tässä tulisi videokooste minun, Johannan(punapää), Elinan(blondi) ja Annen( tummatukkainen) lomareissulta Torremolinokselta, Espanjasta. Naurettiin matkalle lähtiessämme sitä, että jokaiselle miehelle olisi tässä naisvaljakossa jotakin. Löytyy pitkää, pätkää, puna-, vaaleaa- ja tummatukkaista. :D Koin tarpeelliseksi erotella vielä nimien perään hiuskuontalon sävyn, jotta jotain seuraavien postauksien tullessa, olisi nimet ehkä muistissa, niin teillä ei ole niin outsider olo, että ketä tarkotan milläkin nimellä.:)
Reissu tehtiin siis toukokuun alussa, joista puuttuu täältä blogista parilta viimeiseltä päivältä postaukset. Mutta mie alan työstään niitä kuvia, jotta saan ne laitettua tänne. Niitä ennen kuitenkin vähän videota, jossa itse olen aika vähäisellä osalla, mutta ei anneta sen olla esteenä. :D Toivottavasti tykkäätte.

Johanna näköjään pääsi alotuskuvaan, hahah! xD

2 kommenttia:

  1. Olipa siellä kivannäköistä :) mutmut ilmassa leijuvia kaaputyyppejä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meki ihmeteltiin että kuinka se pysy ilmassa. :D

      Poista