tiistai 30. heinäkuuta 2013

Johannan tuparit

♪ Outasight- Tonight is the night  

Vieteltiin pienessä kivassa porukassa toissa lauantaina Johannan kämpän putkirempan päättymistä ja näin ollen vietettiin "tupareita". :D Käytiin Annen ja Elinan kanssa edellispäivänä katsomassa mulle paitoja iltaa varten ja Micksistä tytöt laitto myyjän mun kans valitteet läjän vaatteita, joiden läpi tähyilin sovituskoppiin. Ainoat kriteerit mitä sanoin myyjälle oli ettei mitään pinkkiin vivahtavaa, muuten kaikki käy. :D Monista kivoista paidoista mukaan tarttui leopardikuosinen toppi, jonka takaosassa oli halkio sekä pirtsakan keltainen toppi, jonka kaula- ja niskaosaa koristi strassit.

Kuvautin lauantaiaamuna molemmat paidat vielä päällä, pohtien kumpi loppupeleissä päätyy illaksi päälle. Taipuessani keltaisen paidan puolelle, lähdin kiireen vilkkaa vielä etsimään kaupoista valkoista tai keltaista bandeauta. Ginasta löytyi vain mustia, mutta lopulta jonkun vaatekasan alta yksi valkoinen meikkitahralla. Vein sen kuitenkin varaukseen, jos en muualta löydäkään muita. Kipitin Seppälään ja yläkerrasta löytyi useammalla värillä, joista päädyin neoninkeltaiseen. Helpottuneena kävin poistamassa Ginasta varaukseni ja kävin noutamassa Johannan tuparilahjan valokuvat kuvausliikkeestä, jonka jälkeen käpyttelin Elinan ja Annen residenssiin.

Lähdettiin Annen kanssa hakemaan ruokatarvikkeita ja viiniä. Tein meille katkaravuilla täytettyä kananrintaa ja Anne valmisti ihanan salaatin. Tähdättiin ruoka neljäksi, jolloin meidän salihirmu a.k.a Elina tuli salilta ja päästiin syömään. Lämmitettiin sauna ja alettiin valmistautumaan. Kasin kieppeillä saatiin kyyti Johannan luo, jossa meitä ootti pojat ja tuparityttö. Johanna ja J oli tehny pizzoja, marjapiiraan, levitettä ruisnappien päälle, sekä tarjolla oli juustoja ja patonkia.
Meillä oli  Annen ja Elinan meidän viini a.k.a vauva mukana ja niin pelottavalta kuin se kuulostaakin, se kumottiin illan aikana..huh.

Porukka alkoi pelata illan aikana Aliasta, josta me Elinan kans jäätiin nössöilyn vuoksi pois, mutta sitten loppuillasta päädyttiin pelaamaan Trivialpursuittia. Peli, josta en tykkää yhtään. :D No ehkä tästä tuli käänne kohta pelin tykkäämistä kohtaan, tai sietämistä kohtaan ennemminkin, sillä oltuani P:n pari, kävikin niin että me jumankauta voitettiin!! :Dhahah! Siitä oli otettava heti kuva ja lähetettävä mun rakkaalla vaimolle Veeralle todistusaineisto. :D

Otettiin pelin jälkeen parit mustikkashotit, yhteiskuva ja tilattiin taksi, joka vei meidät Gloriaan. Mun masistelut ja huonomieli kyllä pääty tuon viikonlopun jälkeen! Aivan kuten mun lauantaipäivän horoskooppi lupasi viikonlopun olevat hyvä ja että vietän sitä ihanassa seurassa, se piti ja tätä jatku koko viime viikon ja siitä eteenpäin. :) Alkaa se oikea Heidi olla taas maisemissa. :)

 Paidat -VeroModa/ Bleiseri- Vila/ Farkut-Carlings/ Laukku Lindex/ Kengät Andiamo
Anne 

2 kommenttia:

  1. Ompas ihana tuo leopardi paita :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset vaatteet! Ja tais olla kiva iltakin! ;)

    <S IS

    VastaaPoista