torstai 11. heinäkuuta 2013

Iltakuvia vol2


 Capital cities- Safe and sound  

Muistin juuri, etten ole laittanut tänne niitä juhannusaaton kuvia! Tää on välillä (myönnetään; aina) tätä, että postaukset eivät tule todellakaan reaaliajassa. Jotkut kivat jutut vain unohtuu ja välillä on niin paljon yksittäisiä pikku asioita, joita ei ehdi koko ajan päivittää tänne.
Heti pikimmiten kun olen päässyt kotiin, alan selaamaan kameran muistikortin alkuja ja lisäämään Rovaniemi-kuvia! Siellä oottaakin juhannusaaton kuvien lisäksi voikukkien kuihtuneiden osien puhaltelua jätkänkynttilänsillan edessä lainaanrannassa, pyöräilyreissut, talviturkin heittäminen Kemijokeen jne.
vinkkinä vielä, että mun Instagramiin päivittyy kuvia nopeammin kuin tänne, joten siellä näkee yleensä ennemmin tännekin aikanaan päätyvät kuvat vikkelämmin. ;) Nimimerkki on Hedap .

Edellisessä postauksessa oli mun ja Josefiinan kuvia viime sunnuntai-illalta ja heti perään tulisi Rollo-kuvia odotellessa muutama kuva täältä Kastellista, joita otettiin eilen Emilia-serkun kanssa illalla. Tulinkin tänne yötä, vaikka tarkoituksena oli Josefiinan ja Emilian tulla mun luokse. Kuvailujen jälkeen lämmitettiin sauna, paistettiin lättyjä ja laulettiin karaokea. Meillä oli eilen Emilian kans ihan oma estradi. Me oltiin karaokejuontajia laivalla, mun nimi oli Pirkko ja Emilia oli Kerttu. Siinä vedettiin tunteella biisit, joiden säveltä ei aina heti muistettu ja että meillä oli vatsat kipeinä naurusta. Välillä vedettiin ihan kunnolla ja herkisteltiin ja välillä reviteltiin. Meidän laivalla oikein ei tullut muita mikkiin, liekkö muut olivat kannella tuulettumassa. Hahahah!

Mutta tässä eilisillan kuvasatoa!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kiva blogi sulla. :) Saikkupäivälle tuli tekemistä, kun selaili blogin läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Paranehan pian ja tervetuloa lukupiiriin :)

      Poista