maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tyttöjen valmistujaiset

Mun rakkaat murut (sekä loput ryhmäläiseni) valmistuivat 3-vuotisesta opiskelutaipaleestaan viime perjantaina kokeiksi Oulun Palvelualan Opistosta.
Terhin upean mekon oli tehnyt hänen siskonsa, jolta löytyy omat facebook -sekä kotisivut. Terhi on hoikistinut hurjana kevään aikana, että kertoi siskonsa joutuneen kaventamaan mekkoa pariinkiin otteeseen! Jennalla oli myös aivan ihana mekko.
Vuosi on mennyt todella nopeasti, sillä silloin koitti omat valmistujaiset. Tuli sellanen haikeus sen asian suhteen, ettei enää ole mitään asiaa lähteä käymään koululla syömässä ja moikkaamassa tyttöjä.

Olin hirmu ylpeä ja onnellinen tytöistä, jotka myös pokkasivat yhdestä työharjoittelupaikastaan stipendit.
Terhi juhli omia juhliaan samana päivänä, jonne suuntasinkin koululta tilaisuuden päätyttyä. Jenna juhli lauantaina, jonne en päässyt ristiinmenneiden serkun lakkiaisten vuoksi.
Laiteltiin Terhin vanhempien luona tarjottavat ja pöytä kuntoon, jonka jälkeen vieraita alkoi saapua.
Jenna tuli muuan tunnin kuluttua poikaystävänsä kanssa käymään ja pienten rupattelujen ja syöntien jälkeen pääsin heidän kyydillä kotiin. Omat vanhemmat ja pikkusisko saapuivat illan päälle luokseni yötä, joille pääsin kertomaan epäonnenkierteestäni. Ensin katosivat kuvat ja sen jälkeen lumpsautin iphonen tiskiveteen.

Sain onneksi palautettua päivän kuvasaldosta aikaisemmin huutelemani kadonneita kuvia takaisin peräti 60 kappaletta, mutta huomasin vielä joukosta puuttuneen ainakin 10 otosta. Olen kuitenkin onnellinen että itse juhlapäivän sankarista suurin osa kuvista palautui. Se ei ole niin väliksi vaikkei omat naamakuvat valitettavasti löytyneet.

Mutta nyt ensin koululla otettuihin kuviin ja niistä Terhin juhliin!

2 kommenttia: