lauantai 15. kesäkuuta 2013

Linkitä blogisi / Link your blog

Mukavaa lauantai-iltaa!

Mie tässä tuumailin, että vaikka mun lukilistalla koreileekin yli 70 blogia ja vaikka niidenkin lisäksi luen epäsäännöllisesti muutamia muitakin blogeja, tulin siihen tulokseen että kaipaan uutta ja tuoretta luettavaa näiden lisäksi. Asiaan vaikuttaa varmasti kesä, koska ihmisillä tulee oltua enemmän ulkona, jolloin kuvailua tulee harrastettua paljon enemmän.

Lyhyesti tiivistettynä seikat, joihin kiinnitän huomiota:

 • selkeä (ja seesteisen värinen) ulkoasu, isot ja tarkat kuvat ovat suuri plussa
 • liian värikäs, hankalasti luetteva sekä kirosanoja/angstia, mainoksia ja yksipuolisia postauksia tihkuva blogi ei  saa multa propseja seuraamaan. 
 • monipuolisuus on valttia; reseptit, elämätapamuutostarinat, sisustaminen DIY-jutut, valokuvaus ym.
 • tatuoinnit 
 • kuvia ja videoita ei ole koskaan liikaa :)

Eli linkkailkaapa kommenttiboxiin rohkeasti omia blogejanne. 
Mielellään olisi kiva jos saisin pienimuotoisen esittelykerronnan minkälainen tyyppi siellä kirjoittaa ja millaista blogia. :)

En seuraile kovin paljon suosituimpia blogeja, tuntuu että heillä kaikilla postaukset ovat samanlaisia. Siksi olisi mukava päästä lukemaan niitä ei-niin-pinnalla-olevia blogeja. :)

En laita mitään aikarajaa, mihin asti blogeja linkittää. Ilmoittelen kun blogeja on kerääntynyt tarpeeksi, joista teen esittelypostauksen. :)

Muutamia lemppareita ovat muun muassa:
 Zoella 
 Paulettes

23 kommenttia:

 1. >>> http://jasminsofi.blogspot.fi/ <<<

  19 vuotiaan tytön lifestyle blogi tyylistä, loputtomista vaaterakkauksista ja muista elämän timanttisista asioista. Ruudun toisella puolella höpöttelee 157 cm pitkä naisenalku.

  VastaaPoista
 2. http://flikka-prettyflower.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön elämästä ja ajatuksista kertova blogi josta löytyy sitä sun tätä ja juttuu kaikesta itelleni ajankohtaisesta ja yleensä melko positiiviseen sävyyn kerrottuna koska oon aika positiivinen ihminen ainakin kavereiden mielestä :D

  VastaaPoista
 3. http://tiaslittlelife.blogspot.fi/

  16vuotiaan rovaniemeläistytön normaali lifestyle blogi, kerron omista päivistä, mielipiteistä ja ties mistä milloinki :) teen myös välillä erikoispostauksia jos on aiheita!

  VastaaPoista
 4. completely incomplete
  - Kirjoittelen kuulumisia, jotain shoppailujuttuja mm. kirppareilta, kauneuden ja kosmetiikan parista sekä joskus jotain asustejuttuja myös. Mun blogi on aika sekalainen, tykkään kirjoitella mitä mieleen juolahtaa. Tykkään ottaa aika paljon kuvia varsinkin näin kesällä ja yritän niitä kuvia joskus blogiinkin laittaa.

  Kesäinen
  - Aloitin tänä kesänä kirjoittamaan kesäblogia johon laittelen erilaisia kesäkuvia, vastaan löytämiini kesäaiheisiin kyselyihin, kirjoittelen kesäkuulumisia ja kaikesta kesään liittyvästä. Kesästä, kun keksii vaikka millaisia aiheita välillä.

  VastaaPoista
 5. Oon linkittänyt blogini ennenkin sulle, mutta laitan sen nyt kuitenkin :>

  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

  Olen 23-vuotias Oululainen lastenohjaaja. Mulle ystävät ja perhe on kaikkein tärkeintä ja koitan viettää paljon aikaa heidän kanssaan, että pysyn pystyssä tässä hurjassa maailman menossa. Blogini sisältää arjen kuulumisten lisäksi myös väliin sisustusjuttuja, koska se on mulle intohimo. Myös lapset, eläimet ja laulaminen on mulle tärkeitä juttuja.


  VastaaPoista
 6. http://thameaamelia.blogspot.fi/
  Kohta 17 vuotta täyttävä tyttö Länsi-Suomesta kirjoittelee elämästään.
  En ole vielä kauan blogia pitänyt, joten postauksia ei ole vielä kauhean montaa kertynyt! :-)

  VastaaPoista
 7. Tämä kommentti varmaan sopii tähän väliin, kun noita kriteerejä listailit: Koitin lukea blogiasi puhelimellani, mutta ei onnistunut, koska mobiiliversio blogistasi puuttuu (teksti normaaliversiossa on liian pientä / pitää liikutella ees taas). Sehän ei taida olla kuin napin painallus asetuksista, jos et tätä puolta ole ajatellut ja haluat blogistasi vielä lukijaystävällisemmän. :)
  (Jätän nyt omani linkittämättä, mutta jos hauaa tsekata niin nimimerkin takaa löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suurenmoisesta palautteestasi. Olen aiemmin pitänyt sitä mobiili-sovellusta, mutta itse henkilökohtaisesti en pidä siitä, sillä kuvat ovat tällöin epätarkkoja. Myöskään sivupalkissa olevat reseptit, joita välillä käyn tämän kautta tarkistelemassa eivät luonnistu mobiiliversion kanssa.
   Mutta laitoin kuitenkin tämän sovelluksen takaisin. :)

   Poista
  2. Joo onhan se niin, että ne kuvat eivät tietenkään ole optimaalisimpia mobiiliversiossa, kun resoluutiokin on mitä on. Mutta kiitoksia palautteen huomioimisesta, voipi tuolla "tien päällä" lueskella nyt sinunkin blogiasi :)

   Poista
 8. http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  16-vuotiaan muodista kiinnostuneen tytön elämää :-) en oikein muuta osaa kertoa, mutta lukemalla se selviää :)

  VastaaPoista
 9. Oi kiitos maininnasta, nyt vasta huomasin kun palasin Suomeen <3

  http://no-heels-needed.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://saijis.blogspot.fi/

  19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

  VastaaPoista
 11. http://marikajar.blogspot.fi

  17-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle tyylistä blogia! :) Tykkään valokuvauksesta, matkustamisesta ja kavereiden kanssa ajan vietosta. :)

  VastaaPoista
 12. tuuliemiliaa.blogspot.fi

  sekoitus lifestyleä, valokuvausta ja fiilistelyä. Isot ja laadukkaat kuvat! :-)

  VastaaPoista
 13. Moikkamoi! Olen anna, täytän 23vuotta. Rovaniemeltä muuttanut viime vuonna Ouluun. Blogini on lifestylen tyylinen. Sisältää mm. kuulumisia, musiikkia, ruokareseptejä, päivän asukuvia, sisustusjuttuja, reissukuvia, bilekuvia jne. Kaikkea mahdollista siis. Laidasta laitaan. :) Lähellä sydäntä on tatuoinnit, lapset, sushi ja valkkarit ;)


  http://dearsoulmateannabella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Olen 20 vuotias Rovaniemeltä kotoisin oleva tyttö, joka lähtee opiskelujen perässä Helsinkiin. :) kirjoitin aiemmin etwas leben aupairblogia, mutta nyt uusi blogi sekä uusi alku

  Www.layrn.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. 14-vuotiaan tytön leivontablogi, johon on tulossa myös muutakin sisältöä. Isot ja laadukkaat kuvat!

  www.marenkikeijuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. http://kaksiyhdenhinnalla.com

  25-vuotiaiden turkulaisten kaksosten lifestyle blogi, jossa paljon mm. muotia ja asuja, matkajuttuja, arkea, haaveita jne.. Tervetuloa tutustumaan :)

  VastaaPoista
 17. http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

  Parturi-kampaajaksi opiskelevan lifestyle ja tyyliblogi. Vaalea ulkoasu, johon panostettu, sekä isot ja hyvälaatuset kuvat :) Tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista
 18. http://hanilo.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa reilu parikymppinen pääkaupunkiseudulle pohjoisesta muuttanut neiti. Postailen pieniä palasia elämästäni ja ajatuksistani. Arjen vastapainoksi inspiroidun skandinaavisesta sisustuksesta, tyylikkäästä pukeutumisesta ja romanttisista kampauksista. Haaveilen matkustelusta, rentoudun shoppailun ja kynsien koristelun sekä DIY-projektien parissa.

  VastaaPoista
 19. // LUMETTA //

  25-vuotiaan oululaisen naisenalun elämää sanoin ja kuvin. Toivottavasti tykkäät! :)

  VastaaPoista
 20. http://gowiththeflow-mipru.blogspot.fi/ 19v media-assistentin blogi, juttuja mm. sisustuksesta, ulkomailta, pukeutumisesta sekä tietysti valokuvausta :)

  VastaaPoista