torstai 13. kesäkuuta 2013

Kolmas päivä Torremolinoksessa

No hellou!
Vieläkö siellä muistellaan kun tää vaahtosammuttimen kokonen tyttö kävi kattomassa muutaman ystävän kanssa Espanjaa? No en muista miekään! Kamalasti pahoitteluja siitä että tulee näin hitaasti reissukuvia. Syytään laiskuuttani, ajanpuutetta ja aikaa jota kuluu kuvien käsittelyyn.

Nyt päästään kuitenkin käsiksi meidän reissun kolmanteen päivään! Päivät 1.1 , 1.2. ja 2, pääset näkemään edellä mainittuja numeroita painamalla.

Tiivistettynä meidän kolmas päivä meni niin että tehtiin jälleen aamiainen hedelmistä, kahvista/teestä, puurosta/weetabikseistä, jonka jälkeen mentiin hissillä alas meidän piha-alueella ottamaan aurinkoa.
Muutaman tunnin makailun jälkeen me taidettiin puuhailla ihan vaan siinä lähialueella, kauppa-asioita hoitaen ja illalla suunnattiin rantaravintolaan syömään.

Paikka oli täys rosvo! Ensinnäkin tarjoilija väitti ymmärtäneensä Annen haluavan ranskalaisia, mutta saikin perunaviipaleita( ja millä annoskoolla..) kun Anne siitä sanoi niiden olevan vääriä, hänelle tuotiin uudet, mutta niistä laskutettiin. Alkaessamme olla valmiita lähtemään, tarjoilija tuli kysymään tai oikeastaan vaatimaan, otammehan jälkiruokapaukut, jotka kaikkien käsittämän mukaan tuli olla ilmaiset. Tutkiessamme laskua, huomasimme että siitäkin velotettiin. No onneksi se oli hyvää, mutta jäi silti huono maku suuhun.
Lähdimme jälkiruoille Ben&Jerry's -jäätelöbaariin, joissa kieltämättä kaikkien valitsemien brownie-palan päälle kootut jäätelöpallot ja kermavaahdot, saivat meidät halkeamaan melkein liitoksistaa. Mie (pahimpana sokerihiirenä) en jaksanu kaapia tai oikeastaan nuolla lautasta tyhjäksi, vaan jätin hieman lautasen pohjalle piirakkaa ja jäätelö.

Sulateltiin vatsojamme rannalla loikkien ja ulkomaalaisten poikien kanssa tuumaillen mihin baariin ois hyvä suunnta. Mentäiskö Malagan keskustaan vai ihan Torremolinoksen keskustaan. No pojat lähti omille teille ja me jäätiin Torremolinokseen. Juotiin lähtiessä kolmeen pekkaan viinipullo ja paikan päällä otettiin yhet. Muuten pysyttiin vesilinjalla ja koko ilta meni suurimmaksi osaksi Mollyssa. Ikähaitari oli suureksi kauhuksi suuri. Oli jotenki vaivaantunut tunne tanssia, kun näki vanhempi ukkoja istumassa/seisomassa katsoen jalkapalloa. Mutta oli siellä suurin piirtein meidänkin ikäisiä. :) Baareja/pubeja oli alueella vierivieritysten, joten jos jossaki paikassa ei viihtynytkään siirtyminen toiseen paikkaan kävi helposti. Ympärillä pyöri paljon tyyppejä, jotka koittivat houkutella baareihinsa ilmaisen drinkin nimissä. Kun aikamme siinä tingattiin, kävi selväksi että kun on ostanut yhden tai kaksi juomaa, saa kaupan päälle ilmaisen drinkin. Mollysta mentiin käymään Mangossa, joka aukesi paljon myöhemmin. Paikalliset sanoivat, kun muut paikat menevät kiinni jatkot ovat Mangossa. No me piipahdettiin siellä tanssimassa ehkä 10 minuttiia maksimissaan. Paikka oli todella pieni ja haisi oksennukselta.
Lähdettiin sitten taksitolpalle ja suunnattiin asuntomme lähelle. Käytiin syömässä pizza kolmeen pekkaan, jossa sattui olemaan pizzanpyörittäjänä suomalainen jätkä. Vaihdettiin siinä vähän kuulumisia ja kipitettiin omiin sänkyihimme nukkumaan.
Ilta oli ihan huippu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti