sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuspäivän kuvia

Edellisestä postauksesta, pääset lukasemaan, mitä puuhailin juhannusaattona sekä hieman juhannuspäivästä!

Mökiltä on palattu kotia pari tuntia sitten tänne vanhempien luokse ja puhelin saatu laturiin latautumaan. Vietettiin Even kanssa sellainen 20 tuntia ilman puhelimia, kun kummallakin simahti virta illalla. :D  Mie pärjäsin ajan ihan hyvin ilman kapulaa, mutta pikkusiskolla näytti olevan vaikeuksia.Onhan se vähän tympeää, jos on sopinut seuraavalle päivälle nähä kavereita eikä voi ilmoittaa asiasta kellekään että akku on loppu eikä oo tietoa monelta palataan mökiltä.

Eilenhän jäätiin jutteluissa viimeksi siihen, kun oltiin lähdössä Even kanssa kalalle. Ennen kuin lähdettiin, mie vähän niitin meidän järvenrantaa kaisloista ja muista heinistä. Eve nappasi veneeseen itselleen ongen ja mulle virvelin. Mulla ei riitä hermo onkimisessa eikä talvisin pilkkimisessä. En jaksa vain istua ja odottaa. Virvelöinti on enempi mun juttu.

Eve oli jo rannalla kalastaessa saanut jo seitsemän ahventa ja kun lähdettiin soutelemaan, Eve nappas onkeensa yhden ahvenen lisää. Mie heitin virveliä tiedostaen (tavallistakin pessimistisestisemmin), etten mie tuu saamaan sintin sinttiä. No parilla heitolla tunsin nykäisyjä ja kun hitaasti kelasin siimaa, tuli koukun perässä levää.. Jee, mikä kala! No seuraavalla kerralla siellä oliki sitten ihan hyvän kokonen ahven! Even reagointikyky olisi pitänyt saada videolle, kun se näkikin että mulla on kala koukun päässä. Eve laski onkensa veneeseen, tipautti vahingossa puhelimensakin veneen pohjalle ja tarttui haaviin. :D Kuten jo aikaisemmin sanoinkin, Evehän se mun kalan irroitti koukusta ja loppuillasta myös perkkasi sen. :)

Oltiin vielä tovi järvellä, kunnes taivas alkoi näyttää jo niin synkältä että kohta varmana tulisi vettä todella paljon. Palattiin rantaan ja otettiin kalakuvia, Eve perkas mun ahvenen ja mentiin käymään vielä uudestaan saunassa.

Sillä välin iskän loimuttama lohi oli valmis, jota päästiin syömään juuri vesisateen alkaessa.
Nyt kuvia sitten mökkitunnelmista!

Himskatin hyttyset!
* Saunavesien hakusessa
* Vakkari  Spice girls-mökkilätsä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti