lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuskuulumiset

Heipä hei!
Sateinen päivä melkein takana, kiva juhannuspäivä..

Eilinen meni rauhallisesti. Käytiin Even kans tekemässä juoma- ja ruokaostokset muitakin mattimyöhäisiä täynnä olevissa kaupoissa ja suunnattiin keskustaan. Vein Veeran luo ruoat ja hain asunnonavaimen. 
Mentiin sen jälkeen Even kans syömään ja alkuillasta menin Veeran asunnolle esivalmistelemaan illan ruokia. Kun Veera pääsi iltavuorosta, syötiin hyvin kera valkoviinin ja alettiin katsoa koneelta, missä on ohjelmaa illan aikana.
Käveltiin valtsunrantaan, jonne oli juhannuskokko kasattu. Annika Eklund tanssitti ihmisiä ja ranta oli kerännyt hyvin porukkaa. Kun "upea" kokko oli nähty, lähdettiin kävelemään Valtakadun vanhantorin leikkipuistoon keinumaan.
Siinä Veera sitten huomasi, että juhannus-yötivoli on tänään aiko. Tarkistin netistä, että tivoli on yökahteen auki, joten koukattiin Veeran luo hakemaan pyöränavain ja lähdettiin polkemaan kohti Ounaspaviljonkia. Meillä oli tunti aikaa, ja se riitti meille. Käytiin sombrerossa yksityiskierroksella, kierrettiin alue läpi ja lähdettiin takaisin keskustaan pysähtyen keräämään ne 7 kukkaa. 
Veeralle päästyä pestiin kasvot ja kahden aikaan laitettiin jo nukkumaan. :)

Tänään herättiin hyvissä ajoin ja Veera nakkaa mut Evelle. Ajettiin vanhempien luo puolenpäivänaikaan ja lähdettiin mökillle. Mie halusin välttämättä tulla tänne pyörällä ja näin ollen avata pyöräilykauden. En oo yli vuoteen polkenu, koska kun pyörä pöllittiin en oo saanu aikaseksi. Toisin sanoen tää on toinen kesä pyörättä. :|

Mutta nyt on juhannus- eritoten mökkisauna koettu! Meiän mökillä on paras sauna, jossa tulee liian harvoin saunottua. Eve on onkinu jo monta monta ahventa ja ollaanki lähössä tässä soutelemaan järvelle.:) Jos saan kalaa, se on Eve joka sen saa irrottaa koukusta ja perkata :D

**

1 kommentti:

  1. Oi Rollo ja juhannustivoli! Tuohan on päässyt jo unohtuun kun viime vuoden on viettänyt muilla seuduilla :)

    VastaaPoista