torstai 27. kesäkuuta 2013

Heippa hei! 
Tänään on viiminen päivä Rovaniemellä! Ollaan juuri ajamassa kirkkoon kuuntelemaan Johanna Kurkelaa. Konsertin jälkeen hyppään tädin kyytiin ja paluu Oulun maisemiin alkaa antoisan loman sekä hieman haikean mielen saattelemana. 

Mun juhannus ei ois voinu olla tän parempi mitä se oli. Vaikka juhannusta ei lähetty viettämään ihan iloisin mielin ja vaikkei se loppujen lopuksi siltä tuntunu, sain viettää sitä itselle tärkeiden ihmisten kanssa.

Eilen poljettiin Eve-siskon kanssa Rovaniemen markkinoille moikkaamaan ihanaa Emmiä ja sen jälkeen lähdettiin siinä helteessä polkemaan kaupungista vanhempien luo Muurolaan. Kilometrejä paukkui 27km ja illan aikana käytiin heittämässä Hirvaalla meidän talviturkit Kemijokeen. Tulihan sen reilun tunnin pyöräilyn jälkeen aika kivat rajat, tarkemmin sanottuna paloin edestä ja käsivarsista..

Tänään kävin aamupäivästä sateen loputtua pyöräilemässä 15km. Mun pitää todellaki hankkia pyörä, jotta saan Oulussaki käydä pyörälenkillä. Kävin myös fiilistelemässä porukoiden katolla pitkästä aikaa. :)1 kommentti: