maanantai 17. kesäkuuta 2013

Heidi @ instagram

Heippa!

Monen, monen kuukauden miettimisajan jälkeen tein tunnuksen (viimeinkin) Instagrammiin.
Muistan kun tuo sovellus tuli ja ihmettelin mikä se oli ja yritin uteliaisuuksissani luoda silloin jo tunnusta, mutta sen tuodessa ongelmia päätin luopua koko leikistä. Myös huonon tekijänoikeussuojauksen vuoksi lykkäsin päätöstä liittyä. No tähän on sitten kuitenkin tultu. :D Nyt kuitenkin kun todella moni kaveri on rekisteröitynyt sinne ja kun mullakin välillä viivästelee joiden asioiden raportoiminen tänne syystä ja toisesta sekä joskus ei viitsi (lue: jaksa) siirrellä puhelimesta kuvia koneelle, joita laittaisi tänne, on tämä sovellus ehkä sittenkin aika hyvä! Mulla kun tulee oikeastaan aika paljon kuvailtua kännykällä kameran ollessa kotona, niin päätä hakaten seinään kysyinki iteltäni miksi oon empiny tämän kanssa. :D

Eli kaiken tämän sekalaisen selittämisen tarkoituksena on kai sanoa, että kuvia tulee enemmän lisättyä Instagramiin, joten siirtykääpä tykkäilemään kuvista ja seuraamaan mua Hedap- nimimerkkiä kantavalla tunnuksella Instagramissa.

Tykkäättekö te Instagram-kuvista tehdyistä postauksista? Eli vaikka jokaisen viikon instagram-kuvat tulisivat tänne blogin puolelle pienten kuvatekstien/selostusten tähdentäminä? Ajattelin lähinnä niitä, jotka eivät tuolla sivustolla välttämättä käy.


Mielenkiinnolla olisi kiva tietää teidän muidenkin tunnuksia, joten mieki pääsen näkemään millaisia kuvia teillä on sekä päästä seurailemaan teitä! :)
psst! Bannerin alapuolella oleviin sivustoihin lisäsinkin linkin Instagramiin, jonka kautta sivustolle (sekä muihin)  pääsee näppärästi klikkaamalla seurailemaan mua. :)
pssst! Montako kertaa löysit postauksesta sanan Instagram? xD

2 kommenttia: